0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Vacenovic podruhé v sezóně vyhrálo


Branky


0

V loňské sezóně z toho byl sestup, letos zatím  samé výhry. Dva zápasy v nejnižší třídě, dvě výhry a průběžné první místo. To je bilance B mužsva Vacenovic. Mogul v sobotu uspěl ve Svatobořicích a zatím může být spokojen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod sezóny se zatím vyvíjí podle představ a Mogul po dvou kolech vede tabulky IV.A třídy. Na hřišti Svatobořic šli hosté brzy do vedení, když už v šesté minutě otevřel skóre utkání Novotný. Vacenovice zápas kontrolovaly a do poločasu si hubený náskok pohlídaly.

 

Po hodiny hry přišel druhý zásah pro domácí a Školař dal Vacnovicím potřebný klid. Spartak následně svému soupeři umožnil hrát přesilovku o jedoho muže, když se nechal vyloučit po druhé žluté kartě Navrátil. Mogul si výsledek pohlídal a zůstal v sezóně stoprocentní.

 

Spartak Svatobořice/Mistřín B - Mogul Vacenovice B 0:2 (0:1)
Branky: Novotný, Školař



Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín B
J. Klvaň [-] - R. Žandovský [-] , V. Hajný [-] (46. R. Šeda [-] ) , D. Sklenář [-] , M. Navrátil [-] , D. Lunga [-] , P. Šťastný [-] (54. P. Sklenář [-] ) , L. Březina [-] , V. Šumbera [-] , P. Vrtal [-] , T. Červenka [-]

SK MOGUL Vacenovice B
L. Broda [-] - K. Brhel [-] , P. Korčák [-] (65. D. Pavlík [-] ) , J. Školař [-] , J. Bábíček [-] (60. D. Nešpor [-] ) , M. Bábíček [-] , M. Příkazský [-] , M. Novotný [-] (81. M. Ingr [-] ) , R. Miléř [-] (90. J. Sladký [-] ) , M. Rupec [-] , R. Frolec [-]

ŽK: 27. M. Navrátil . ČK: 78. M. Navrátil .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POKORÁK Jiří - DVOŘÁK Filip (N), VÝLET Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku