0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalíkovice opět ztratily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez výrazných šancí

Začátek první půle vypadal na jasný debakl hráčů Radkova, kteří nedokázali odkopnout míč z vlastní poloviny při útocích. Po 15. minutách se už ale Chvalíkovice do hry dostaly, ale tří členná obrana pracovala na 100% a domácí celek nepustili k žádnému ohořujícímu útkou. Během poločasu nebyly výrazné šance ani na jedné straně a poločasový výsledek 0:0 byl tomu důkazem.

Tlak Chvalíkovic

V druhé půli Radkov tlačil Chvalíkovice a vytvářel si šance. U balonu byli vždy dříve a dokázali si nahrát. Na gól se čekalo do 54. minuty, střídající hráč Kristián Michálek, který obešel 4 domácí hráče, přihrával na úplně volného Davida Rykalu a ten se nemýlil 0:1. Domácí poté vyvíjeli tlak, který trval až do konce zápasu, ale gól z toho nebyl díky vynikající odvedené práce celého týmu a hlavně brankářské dvojky Radkova Petra Prdy. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalíkovice
Miroslav Týn (trenér): V prvním poločase jsme si vytvořili daleko více šancí než hosté, ale trápila nás bezzubá koncovka našich útočníků. V druhém poločase hosté přitlačili, naše obrana pracovala spolehlivě a spoléhali jsme na brejky. Po jednom z nich jsme nakonec zápas rozhodli. Pomezní domácích naše útočníky potom držel na uzdě, nepustil je pomalu na polovinu domácích. Ti v závěru vyvinuli obrovský tlak, ale hráli nervózně, fantastický výkon podal náš brankář a konečně jsme si taky vybrali ten kousek štěstíčka, když nám dvakrát pomohla branková konstrukce. Děkuji svým hráčům za obrovskou bojovnost.

TJ SPS Radkov
Věntus Radomír (trenér): Je smutné, že už 3. zápas po sobě jsme měli na utkání k dispozici pouze 12 hráčů. Sice máme nějaké zraněné, někteří jsou dlouhodobě mimo pracovně, ale přesto nás je na soupisce 23 hráčů. Navíc někteří musí opakovaně nastupovat, i když nejsou 100 % fit. Hrálo se za silného větru, což na kvalitě také nepřidalo, 1. poločas jsme hráli proti větru. Ve druhém poločase jsme i díky větru měli územní převahu, nastřelili tyčku a břevno a místy měli až drtivý tlak, kdy jsme několikrát ani z malého vápna nedotlačili míč do sítě nebo z bezprostřední blízkosti trefili jen brankáře. Až do konce zápasu jsme měli tlak, ale bez efektu. Jak říkám zápas blbec, ale i náš malý důraz a klid v koncovce rozhodly.



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - M. Sýkora [-] , D. Rozsíval [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , D. Košťál [-] , P. Žiga [-] , V. Pavelek [-] , T. Kreisel [-] , D. Stoschek [-] (81. D. Hlaváč [-] ) , P. Lazecký [-]

TJ SPS Radkov
P. Prda [-] - A. Vymětal [-] , D. Chudík [-] , J. Mikula [-] - J. Kudla [-] , T. Martínek [-] (64. T. Brodský [-] ) , F. Honeš [-] (47. K. Michálek [-] ) , D. Rykala [-] - R. Chodura [-] , M. Týn [-] , L. Hanuš [-] -

ŽK: 77. J. Kudla , 86. D. Rykala .
Hráči zápasu: T. Kreisel , A. Hendrych - P. Prda , A. Vymětal , D. Rykala .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - ROZSÍVAL Petr (N), PRDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku