D. Klein 72.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravice si veze body z Vávrovic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál v celku vyrovnaný fotbal. Oba týmy se snažili vstřelit branku. Vávrovice se snažili pronikat vysokými balony a vyzrát na asi nejmenší obranu, co se týče výškového průměru, celé soutěže, ale naráželi na dobrou obrannou hru Moravice. Moravice těžila hlavně z brejku. Byli to hosté, kteří se ujali vedení v 41. minutě díky střele Michala Kociána, který střelou z 20 metrů nedal gólmanovy domácích šanci – 0:1. O 3 minuty později se z 30 metrů opřel do balonu Kremser a jeho střela zapadla rovněž pod břevno domácí branky – 0:2.

Ve druhé půli hosté přestali úplně hrát. Byli takřka bez středního záložníka a bez útoku. Vávrovice zabraly a vstřelili branku, když po centru ze strany v závaru před hostujícím gólmanem dokázal nejlépe zorientovat Klein a střelou k tyči snížil na 1:2. Své tutové šance však zazdily Repaský, Klein a Vegel a hoste si své jednobrankové vedení udrželi až do konečného hvizdu. Někdy i pomocí zákroku za hranici pravidel.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmeřik (trenér): V dnešním zápase jsme si chtěli spravit chuť po poslední prohře ve Štáblovicích, avšak díky neproměněným šancím jsme opět prohráli. Hrál se pěkný, oboustranně útočný fotbal. Dnešnímu utkání by spíše slušela remíza.

TJ Moravice
Smolek Jan (kapitán): Hrálo se ze strany na stranu a oba týmy si vytvářeli šance. Díky dvěma povedeným střelám ke konci prvního poločasu jsme se ujali vedení. To že netrénujeme se projevilo v druhém poločase. Střed zálohy nestíhal snad nic. Nakonec jsme měli víc štěstí a odvezli jsme si 3 body.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
M. Bartusek [-] - J. Laifert [-] , D. Šenk [-] , P. Fifeger [-] , P. Král [-] - J. Morisch [-] , M. Repaský [-] , M. Schoppik [-] , R. Bartusek [-] (80. V. Kubišta [-] ) - L. Foltýn [-] (46. D. Klein [-] ) , R. Vegel [-] -

TJ Moravice
R. Soldán [-] - J. Smolek [-] , M. Porubek [-] , J. Smolek [-] , A. Kocián [-] (83. R. Smolek [-] ) - J. Keller [-] (46. M. Hanák [-] ) , M. Kocián [-] , M. Blokša [-] (74. J. Navrátil [-] ) , M. Kremser [-] , D. Hroško [-] - J. Čup [-] -

ŽK: 53. P. Fifeger , 84. M. Repaský - 73. J. Smolek , 85. R. Smolek .
Hráči zápasu: J. Morisch , D. Klein - M. Porubek , M. Kocián , D. Hroško .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - SCHNEIDER Jan (N), HANÁK Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku