Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kadlčákové gólově stvrdili roli favorita


Branky


0

Hostující celek nastoupil z kompletně obměněnou záložní řadou oproti minulému utkání, ale dosáhl stejně nelichotivého výsledku jako před týdnem s Kozlovicemi. Domácí Jistebník převálcoval hosty z Vlčovic bez větších problémů . Za chladného a deštivého nedělního odpoledne si poradil se soupeřem,který má v současnosti problémy dát branku a uhrát slušný výsledek . Už v 6.minutě musel brankář Sokolovský zachraňovat před jistým gólem a v 11.minutě stál opět tváří v tvář osamocen proti domácímu útočnikovi, ale i tuto šanci  zlikvidoval. Jediná povedená střela ze strany Vlčovic ze 13.minuty skončila pouze na tyči .Hra byla zpočátku vyrovnaná, jenže postupně se ukázalo,kdo má skutečně navrch. Po rohu v 32.minutě padla jediná branka prvního poločasu o kterou se postaral domácí zadák Prčík.   Ve druhé půli zůročili jistebničtí svou převahu dalšími brankami o které se postarali oba Kadlčákové. Nejprve Zdeněk v 60. minutě po brejku a poté v rozmezí osmi minut dvakrát i Filip. Jistebník zcela přehrál Vlčovice a po zásluze naplno bodoval.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Prčík [-] , J. Veselý [-] , J. Štandl [-] - P. Šamaj [-] , M. Besta [-] (76. J. Rašek [-] ) , M. Lebica [-] , F. Kadlčák [-] (80. O. Veselý [-] ) - Z. Kadlčák [-] , A. Babušík [-] (73. P. Mohyla [-] ) - D. Horváth [-] (81. P. Nesvadba [-] )

FC Vlčovice - Mniší
I. Sokolovský [-] - M. Světlík [-] , R. Jalůvka [-] , J. Lichnovský [-] , M. Kahánek [-] , J. Jalůvka [-] , M. Beseda [-] , E. Tvardek [-] , L. Velička [-] , D. Hanzelka [-] (61. O. Slezák [-] ) , A. Kordoš [-]

ŽK: 15. F. Kadlčák , 51. J. Veselý , 79. D. Horváth - 56. D. Hanzelka .
Hráči zápasu: F. Kadlčák .
Místo: Jistebník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - ŠVEC Marek, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.