3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenec drží neporazitelnost


Branky


0

Kořenec hostil na domácí půdě soupeře Skalice nad Svitavou. Domácí jako jediní v novém ročníku třetí třídy ještě neprohráli a zaslouženě jsou na prvním místě tabulky. O neporazitelnosti se přesvědčil právě i tým Skalice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Už od začátku utkání bylo znát, že proti sobě hrají 1. tým tabulky s týmem, který je v útlumu a poprávu okupuje 3. příčku od konce. V prvním poločase si domácí vytvořili několik slibných šancí a jen díky nepřesnosti v zakončení nebo dobrým zákrokům Sekaniny skončil 1. poločas pouze 1:0, kdy rychlou přímočarou akci přesně zakončil domácí Meluzín. Hostující tým měl jediný náznak vzdoru a šanci na srovnání, lepší pětiminutovkou okolo 30 minuty, kdy měli jednu či dvě střely na bránu a závar v pokutovém uzemí, ale nebyli schopni ani z malého vápna míč dotlačit do sítě.

V druhé půli další dvě branky

Druhý poločas vypadal prakticky stejně jako první, domácí hráli, tvořili hru, dostávali se do řady šancí a Skalice jenom bránila a snažila se neinkasovat. Ovšem celý zápas v takovém tempu v obraně se jenom těžko dá vydržet a tak domácí přidali další 2 góly a bylo rozhodnuto. Tým Skalice se občas dostal do breaků, ale buď do stíhali hasit domácí obránci nebo bezchybný golman. Konec utkání už se dohrával v poklidném tempu, kdy domácí hlídali 3 golový náskok a dokráčeli si zaslouženě k zisku 3 bodů.


Sestavy


Sokol Kořenec
J. Ščudla [-] - L. Kejík [-] , M. Ošlejšek [-] (54. L. Popelář [-] ) , A. Musil [-] , R. Krejčíř [-] , P. Ševčík [-] - J. Kuda [-] , M. Jelínek [-] (67. P. Vondál [-] ) , A. Novotný [-] (85. D. Novotný [-] ) - R. Bašný [-] (72. V. Novotný [-] ) , J. Meluzín [-] -

Skalice n.Svitavou
Z. Sekanina [-] - F. Stejskal [-] , M. Pokorný [-] , D. Káčerik [-] , J. Vlach [-] , M. Kotoulek [-] , J. Marek [-] , F. Konečný [-] , T. Bílek [-] (76. T. Černý [-] ) , M. Černý [-] , L. Janíček [-]

ŽK: 20. J. Marek , 62. D. Káčerik .
Hráči zápasu: R. Bašný - M. Kotoulek .
Místo: Kořenec. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Markéta - HLUBINKA Petr (N), UČEŇ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.