M. Háze 32.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednobranková výhra Broumova


Branky


32. M. Háze
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Broumově nabídl jen 1 branku o kterou se postaral Háze.  Jesenice toho moc neukázala a pokud se k něčemu dostala, vše končilo na brankáři Fajstlovi.

Vyrovnaná první půle

První poločas na stadionu Stanislava Opočenského nenabídl moc krásy, domácí drželi více míč na svých kopačkách, ale k žádné větší šanci to nevedlo. Hosté z Jesenice zakládali svoji hru na rychlých kontrech, párkrát provětrali defenzívu domácích, branku soupeře touto taktikou neohrozili. Avšak k jedné vyložené šanci se po nedomluvě Broumovských ve středu hřiště dostali, jenže útočník Jesenice svůj samostatný nájezd nedal, skvěle ho vykryl dobře chytající Fajstl. Svoji formu potvrdil při dorážce ve vápně, kterou famózně „vyčapal“, doteď snad ani neví jakým způsobem. Pak přišla Mantelova nevinná střela, kterou Jesenický gólman jen vyboxoval před sebe a pozorný Háze míč doběhl a doklepl do prázdné kasy. Poslední minuty prvního poločasu diváka nepřivedly k žádnému zpestření a tak poločas skončil 1:0, kdy do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Neprůstřelný Fajstl

Ve druhém poločase se oba týmy hnaly dopředu a snažily se o kombinační hru. Šance se střídaly na obou stranách, ale k žádnému vážnému ohrožení nedošlo. Posledních dvacet minut byla aktivnější Jesenice, ale k jejich smůle se jim nepodařilo překonat skvělého broumovského brankáře Fajstla. V samotném konci utkání dostal Dunovský druhou žlutou resp. červenou kartu za zakopnutí míče. Výhodu však Jesenice neměla šanci využít, protože rozhodčí Lokvenc zapískal na svojí píšťalku a ukončil tak zápas, ve kterém Broumov získal důležité 3 body.



Sestavy


TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - M. Háze [-] , A. Krejčí [-] , J. Pokorný [-] , T. Bitnar [-] (88. P. Zelený [-] ) - D. Horváth [-] , D. Mantel [-] , J. Schubert [-] (59. M. Doubrava [-] ) - J. Kivák [-] , M. Hamada [-] - F. Dunovský [-]

TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - J. Čermák [-] , L. Macek [-] , T. Slabý [-] (59. L. Frakowski [-] ) , V. Lelek [-] , M. Kožený [-] , D. Otava [-] , L. Hadvich [-] , L. Zelený [-] , J. Marel [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 22. F. Dunovský - 85. V. Lelek , 90. D. Otava . ČK: 90. F. Dunovský .
Místo: Broumov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - FRANĚK Jakub, KLICNAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.