1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krasojízda Jaroměře pokračuje


Branky


29. L. Semanišin - 13. L. Rejchrt , 28. R. Munzar , 35. P. Železov , 65. M. Seifert (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silná zbraň Jaroměře ? Rohy!

V Jaroměřském derby byl stanoven jasný favorit. Od začátku tuto roli potvrzovali, ikdyž Dolany se snažili eliminovat jejich nepříjemné útoky. Z počátku se jim to dařilo, avšak roh zahrávaný Benešem skončil na noze Rejchrta , který poslal míč do horního růžku branky. Brankář domácích Kubásek mohl jen koukat a vyndat míč ze sítě. To se chytit nedalo. O chvíli později byl zahráván roh z druhé strany, tentokrát se k němu postavil Seifert a našel volnéhu Munzara. Ten dokázal vyskočit nejvýše a poslat míč hlavou na zadní tyč. Hned po rozehře po chybě hostů na středu hřiště se Semanišin dostal k míči, protáhl se mezi obránci a střelou z vápna snížil na 2:1. V 35. minutě Železov utekl za obranu soupeře a dokázal prostřelit brankáře Kubáska mezi nohama. Z gólů to bylo vše, ikdyž pastvu pro oči si připravil Kašajík, který střelou z velké dálky zvedl domácí diváky ze sedaček, ale jeho střela skončila jen na břevnu.  

Zvrat už Jaroměř nedovolila

Po přestávce hrála Jaroměř na jistotu a hlídala si vedení. V 60. minutě byl faulován Vít, kdy se dostal do úniku sám na branku, udělal brankáři kličku, ale ten ho však zfauloval a byl odpískán pokutový kop. K němuž se postavil Seifert a nekompromisně jí proměnil. Více branek už nám zápas nenabídl a tak z Jaroměřského derby odchází lépe rezerva z Jaroměře, které z 6 zápasu ještě neztratila bod.  



Ohlasy k zápasu


TJ Dolany u Jaroměře
Pavel Martínek - trenér: Hosté z Jaroměře splnili roli favorita a zaslouženě vyhráli, i když jsme jim to vítězství hodně usnadnili vlastními chybami.




Sestavy


TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - T. Náhlík [-] (46. J. Berger [-] ) , L. Semanišin [-] , R. Kroka [-] , L. Praslička [-] , M. Černohlávek [-] , I. Tokar [-] , R. Kašajík [-] , S. Žďárský [-] , L. Šrajbr [-] , J. Karel [-] (83. O. Dax [-] )

FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - F. Klíž [-] (73. V. Špaček [-] ) , L. Rejchrt [-] , V. Křivský [-] (46. A. Horák [-] ) , J. Kučera [-] (83. R. Matějíček [-] ) - M. Seifert [-] (72. E. Ameti [-] ) , D. Valášek [-] , T. Vít [-] , J. Beneš [-] - R. Munzar [-] (84. P. Koller [-] ) , P. Železov [-]

ŽK: 33. R. Kašajík , 65. M. Kubásek , 73. S. Žďárský - 80. J. Beneš .
Místo: TJ Dolany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vaníček Michal - TOMÁŠŮ Michal, NENTVICH Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.