3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj kandidátů na postup zvládla lépe Jaroměř


Branky


18. T. Vít , 44. T. Vít , 53. S. Kašajík
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Jedno z nejzajímavějších utkání nás čekalo v sobotu v Jaroměři, když na svém hřišti přivítala domácí Jaroměrq druhý Kostelec. Vedoucí celky Okresního Přeboru začaly zápas velice aktivně. V 10. minutě nebyla uznána branka jaroměřskému „šutérovi“ Romanu Munzarovi pro údajný ofsajd. O 2. minuty později napřáhl ke střele Ruprich, ale Martínek jeho střelu kryl. Poté začali hrozit také hosté. Podnikli rychlí protiútok a po nacentrovaném míči nastřelil břevno hostující Máslo . Ovšem z následného „kontru“ domácích, téměř po stejné situaci jako na druhé straně, nacentroval Valášek před branku a míč se dostal k Munzarovi, jehož střela skončila také na břevnu a domácí kapitán Vít byl nejblíž k odraženému míči a dostal ho za záda Martínka. Po půl hodině hry dostal míč za obranu Valášek, ale branku v šanci netrefil. V probíhající 44. minutě skvěle zafungovala souhra domácích hráčů, jmenovitě Kašajíka se Seifertem,kdy po jejich akci z toho dokázal nejvíce vytěžit Vít, když míč z jeho kopačky skončil v síti. Těsně před poločasem mohlo být sníženo, kdy kapitán Janko nacentroval na Marka, který ve 100% šanci přestřelil odkrytou domácí svatyni.

 

 

Kašajík se Seifertem je jako Genzr se Suchánkem, prostě sehraná dvojka

Do druhého poločasu oba trenéři prostřídali. Jaroměř kontrolovala průběh hry a hosté ubrali na aktivitě. Hned v 47. minutě znovu zafungovala souhra mezi Kašajíkem a Seifertem, na konci akci byl opět Vít, ale tentokrát míč do branky nepropasíroval. O několik minut později si na za hranicí vápna našel míč Kašajík a poslal nechytatelnou střelu za záda Martínka. Poté s v několika šancích objevil Škoda, ale dnes mu nebylo přáno a tak domácí získali další zasloužené vítězství a dál kráčejí za svým cílem.



Sestavy


FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - F. Klíž [-] (46. M. Škoda [-] ) , R. Munzar [-] (58. V. Vladeka [-] ) , T. Vít [-] , M. Seifert [-] (75. J. Souček [-] ) , L. Böhm [-] , S. Kašajík [-] , D. Valášek [-] (46. A. Horák [-] ) , J. Beneš [-] (67. A. Plhal [-] ) , L. Rejchrt [-] , V. Ruprich [-]

TJ Červený Kostelec B
J. Martínek [-] - M. Marek [-] (46. R. Špelda [-] ) , J. Svoboda [-] (46. J. Rudolf [-] ) , M. Barták [-] , S. Štelzig [-] (46. D. Marek [-] ) , J. Máslo [-] , M. Janko [-] , D. Vejman [-] , J. Nývlt [-] , T. Štepánský [-] , M. Fireš [-] (80. M. Barták [-] )

ŽK: 28. S. Štelzig , 50. R. Špelda .
Místo: Růžová ulice č.2. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vaníček Michal - JIRÁSEK Pavel, SAUČUK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.