Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice po vyloučení Bureše na střelecky produktivní domácí nestačily


Branky


0

V deštivém počasí selhali hosté v koncovce. Pevné nervy neudržel smiřický Bureš, což mělo velký vliv na další průběh utkání. Hronov si vylepšil postavení v tabulce, ale i kolonku vstřelených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezvládnuté emoce Hronov potrestal

Za sychravého počasí přivítali hráči Hronova v této sezóně zatím velice dobře hrající hosty ze Smiřic. Zápas začal převahou smiřických, kteří zatlačili domácí na svoji polovinu. Jako první se v šanci ocitl Raszka, který dorážel brankářem vyražený míč do zcela odkryté branky, ale neproměnil. Smiřice se vzápětí dostaly do dalších dvou vyložených šancí, ale branku se jim vsítit nepodařilo. Ve 27. minutě přišel trest pro hosty za neproměněné šance. Brankáře Hottmara z brejku překonal Neuschl. Důležitý moment utkání se odehrál ve 33. minutě. Emoce nezvládl Bureš a za nadávky rozhodčímu uviděl žlutou kartu, ani to ho však ve vulgárním vyjadřování nezastavilo. Rozhodčímu nezbývalo nic jiného než hráče Smiřic poslat předčasně do sprch. Aby toho nebylo málo, z následného nepřímého kopu se trefil Šťavík. Domácí byli na koni a do poločasu se jim podařilo přidat uklidňující třetí branku.

Oslabené Smiřice nezachytávaly rychlé brejky

Hosté mohli ihned po změně stran snížit stav utkání, ale opět v koncovce neuspěly.  Oslabené Smiřice zápas nezabalily, ale narážely na organizovanou obranu domácích.  V 65. minutě podnikl Hronov rychlý protiútok, který úspěšně zakončil svojí druhou brankou v utkání Neuschl. Pátou branku přidal střídající Ansorge a na tenisového kanára upravil Hofman.  Výsledek zápasu vypadá naprosto jednoznačně, ale kdyby hosté proměnili alespoň polovinu šancí z úvodu utkání, mohli si z Hronova odvézt nějaké ty body. Na kdyby se však ve fotbale nehraje a tak si Hronov připsal vysoké vítězství a posun v tabulce.



Ohlasy k zápasu



SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva hosté: Utkání se mně hodnotí těžce,namísto toho ,aby jsme po půlhodině vedli 4:0 tak jsme šli do deseti. čehož domácí využili (do čeho kopli to skončilo v síti) Nutno dodat, že ani na jedné brance nenese vinu brankář.



Sestavy


AFK Hronov
M. Havel [-] - J. Danihel [-] , M. Marx [-] (60. T. Zíta [-] ) , M. Neuschl [-] (85. J. Novák [-] ) , J. Valtera [-] , M. Šťavík [-] (76. Z. Samko [-] ) , D. Hofman [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-] (68. M. Ansorge [-] ) , M. Pek [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Matějček [-] , D. Bureš [-] , M. Ponikelský [-] , J. Koutník [-] - F. Korenčík [-] , T. Raszka [-] , L. Melichárek [-] , V. Fof [-] - A. Bednář [-] , P. Šimek [-] (53. M. Čížek [-] )

ŽK: 38. D. Bureš , 50. L. Melichárek , 83. M. Matějček . ČK: 38. D. Bureš .
Místo: Hronov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kos Kristián - JEHLIČKA František, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.