4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Náchod zválcoval dalšího soupeře


Branky


16. J. Plšek , 18. J. Plšek , 51. R. Poláček (p.) , 52. J. Plšek
0

Opočno se mohlo v případě výhry na svého soupeře bodově dotáhnout. Náchod, který v této sezóně předvádí atraktivní fotbal, však něco takového nepřipustil a s přehledem zvítězil 4:0, když spoustu šancí ještě neproměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plšek skóroval 2x v rychlém sledu

 Zápas dle očekávání začal velmi opatrně. Postupem času herní aktivitu přebírali hráči domácího Náchoda. Skóre zápasu otevřel po krásné kombinační akci Plšek. Ihned po rozehrávce na půli hřiště udělali hráči Opočna školáckou chybu, kterou využil Plšek a vstřelil svojí druhou branku v utkání. Jak již je v zápasech náchodské rezervy zvykem, nepouštěli domácí hosty příliš k míči, kvalitně kombinovali a dostávali se do střeleckých příležitostí. V největších šancích se postupně ocitli Plšek s Vaněčkem ale brankáře Opočna nedokázali překonat. Hostům se mohlo minutu před poločasem podařit snížit, ale brankář Ruffer domácí tým podržel.

Spousta neproměněných šancí Náchoda

Do druhé půle nastoupili náchodští mladíci ve vysokém tempu. Během čtyř minut neproměnili čtyři 100% šance. Na 3:0 tak zvýšil až z pokutového kopu kapitán Poláček, který potrestal faul na pronikajícího Vaněčka. O minutu později završil svůj hattrick Plšek a přidal tak svojí celkově dvanáctou branku v této sezóně. Suveréně se tedy usadil na prvním místě mezi kanonýry soutěže. Utkání se odehrávalo převážně před brankou Opočna, ale domácí vychytal brankář Effenberk nebo jejich šance končili mimo branku. Udeřit mohlo také na druhé straně, ale jistý Ruffer si čisté konto vzít nenechal. V závěru utkání se ocitl ve dvou gólových šancích opět Vaněček, ale tomu dnes nebylo střelecky přáno. Náchod ve kvalitním zápase zvítězil a pokračuje tak ve spanilé jízdě směrem do 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Berger - asistent trenéra domácí: Chvílemi nám vázla kombinace a chyběl nám větší klid v koncovce, ale za přístup k utkání a bojovnost kluky dnes musím pochválit. Nyní se musíme poctivě připravit na derby v Hronově, kde působí bývalý náchodský hráč a trenér a můj nedávný parťák z provodovské lavičky Zdenda Samko, takže budeme mít zvýšenou motivaci.

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér hosté: Zasloužené vítězství domácího mužstva.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Rorbach [-] , J. Vejprava [-] , R. Poláček [-] - T. Vejprava [-] , V. Vlček [-] (67. T. Werner [-] ) , L. Říha [-] (72. R. Kadavý [-] ) , R. Pípek [-] (67. O. Biederman [-] ) - J. Plšek [-] (72. E. Krombholz [-] ) , J. Vaněček [-] - D. Král [-]

TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - T. Přibyl [-] (70. J. Matějů [-] ) , M. Vondřejc [-] , L. Jelen [-] (11. Z. Navrátil [-] ) , L. Reichl [-] , P. Musil [-] , M. Škrabal [-] , L. Čtvrtečka [-] , K. Petr [-] , J. Lukášek [-] , P. Skalický [-]

ŽK: 21. V. Vlček - 81. L. Reichl .
Místo: Běloves, UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Junek Matěj - KROTIL Ondřej, HRUŠKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.