Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Dvora rozstřílela Hronov


0

Dnes to byla jednoznačná záležitost domácích. Hronovu nelze upřít snahu, ale na fotbalovější Dvůr dnes nestačil v žádném aspektu. Jenom škoda, že v této sestavě nenastoupil Dvůr před týdnem proti rezervě Náchoda. Diváci se mohli dočkat ještě možná vyrovnanějšího a zajímavějšího utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké představení Kuby Vaníčka

Rezerva Dvora přivítala na skvěle připraveném trávníku pod Hankovým domem nevyzpytatelný tým Hronova. Jelikož divizní A-tým odehrál svoje utkání na půdě Vysokého Mýta již v sobotu, mohl trenér Celler počítat s několika zvučnými posilami především v ofenzívě. Naskytla se mu věc vskutku nevídaná. Nejen, že měl snad poprvé k dispozici plnou lavičku náhradníků, ale především počet šesti kvalitních útočníků naháněl Hronovu již před zápasem husí kůží. Zápas začal podle očekávání tlakem domácích, kteří soupeře aktivní hrou zatlačili. Diváci se však branky dočkali až ve 22. minutě kdy se prosadil Otradovský.  O čtyři minuty později začal úřadovat Kuba Vaníček. Tato brankářská opora divizního A-týmu si postavila míč k přímému kopu a přesnou střelou na brankářovu stranu rozvlnila síť. Na druhou branku se nečekalo dlouho. Agilní Vaníček přesprintoval krajního obránce, ve vápně naznačil střelu, zasekl dvěma obráncům a chytrou střelou mezi nohami bránícího hráče trefil přesně do protipohybu brankáře Hronova. Svůj hattrick završil ve 35. minutě opět z precizně zahraného přímého kopu. Vaníčkovi to ale stále bylo málo a po přesné přihrávce za obranu Hronova místo přihrávky pod sebe na nabíhající spoluhráče překvapil brankáře střelou na přední tyč. Do poločasu se prosadil podruhé v zápase Otradovský, a tak mohli domácí odcházet do kabin s pohodlným náskokem. Nutno podotknout, že obě branky připravila Otradovskému hvězda prvního poločasu a celého zápasu Vaníček.

Voldánovi patřil 2. poločas

Do druhého poločasu vstoupil Hronov s touhou vsítit alespoń nějakou branku a tím tak upravit skóre na přijatelnější cifru. Udeřilo však opět do sítě hostů.  Na 7:0 zvyšovala předsezónní posila z Jičína Voldán, který dostal krásný pas mezi obránce, brankáři udělal rychlou kličku a míč dovedl až do prázdné branky. Po této brance hráči Dvora polevili v aktivitě a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště.  Brankáře Matulu se však prakticky nepodařilo hráčům Hronova za celý zápas ohrozit. Skóre utkání uzavřel opět Voldán, který v přečíslení dostal ideální přihrávku od Markse. Útočník jeho kvalit již umí zachovat v takové situaci chladnou hlavu a brankáře bez problémů obstřelil na zadní tyč. Hráči Dvora prokázali v tomto zápase ohromnou ofenzívní sílu a trenér Celler si mohl mnout ruce z pohledných kombinačních akcí, které dnes velmi střelecky potentní hráči Dvora s přehledem proměňovali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér domácí: Pohled na lavičku, kde bylo pět náhradníků, mě přímo šokoval - při srovnání s počtem náhradníků minulých utkání. Střelecká potence zkušených hráčů a především Kuby Vaníčka rozhodla toto utkání.

AFK Hronov
Zdeněk Samko, trenér hosté: Domácí tam v první půli měli dva, tři hráče, kteří ostatní převyšovali a ti v podstatě zápas rozhodli. Ve druhé půli už je domácí stáhli a hrál se vyrovnaný fotbal, v němž jsme ale na rozdíl od domácích své šance neproměnili.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - D. Bednář [-] (57. F. Krejsa [-] ) , A. Matula [-] , J. Ruprich [-] - M. Voldán [-] , M. Hák [-] (33. L. Mertlík [-] ) , J. Řežábek [-] (35. D. Machek [-] ) , M. Otradovský [-] , D. Vitebský [-] - J. Vaníček [-] (52. M. Petráček [-] ) , V. Marks [-]

AFK Hronov
M. Havel [-] - J. Danihel [-] , M. Neuschl [-] , J. Valtera [-] (82. J. Novák [-] ) , M. Phan [-] (46. Z. Samko [-] ) , T. Zíta [-] (68. M. Ansorge [-] ) , D. Hofman [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-] , M. Pek [-]

ŽK: 37. D. Vitebský , 50. J. Vaníček - 24. M. Puraš , 30. T. Zíta , 54. D. Hofman , 77. J. Danihel , 82. V. Tichý .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - STEJSKAL Luboš, BEDNÁŘ Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.