2:6
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poslední půlhodince se hra domácích rozsypala


Branky


37. M. Krejčík , 55. J. Míč - 32. V. Kodytek , 64. J. Jiřička (p.) , 72. Z. Tauchman , 81. V. Kodytek (p.) , 85. V. Kodytek , 90. M. Najman
0

Sedmé Kunčice nad Labem hostily osmou Dolní Kalnou a body z tohoto utkání byly dvojnásobně cenné. Výsledek úplně nenapovídá o průběhu hry, ale to nic nemění na tom, že Dolní Kalná si odvezla všechny tři body a v tabulce svého dnešního soupeře předskočila. Kunčice spadly na poslední místo, ale od postupové čtyřky je dělí pouze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

V první půlhodině hry se odehrávala vyrovnaná partie s minimem šancí na obou stranách. Obě obrany pracovaly zodpovědně a do žádných velkých akcí se ani jeden z týmů nedostal. První branka zápasu tak přišla až po půlhodině hry a vstřelil ji hostující tým. Vítek Kodytek se vyhnul ofsajdové pasti a z očí do očí gólmanovi Koščálovi nezaváhal a poslal hosty do vedení. Hosté se z vedení radovali pouze pět minut, když přišla domácí odveta. V 37.minutě se v závaru před hostujícím gólmanem Richterem, nejlépe zorientoval Krejčík a pohotovou střelou srovnal na 1:1. Do konce poločasu se již žádná šance, ani jednoho z týmů, neujala a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas rozhodla přísná červená karta

I úvod druhého poločasu byl vyrovnaný. První velkou šanci si vytvořil domácí tým v 51. minutě, kdy střelu domácího hráče vykopával na brankové čáře hostující obránce. Rozhodčímu se tento zápas moc nepovedl a na obě strany rozdělil pár neobvyklých rozhodnutí. Vše vyvrcholilo v 54.minutě kdy střední záložník Tryzna, rychle rozehrál nařízenou standardku. Rozhodčí zapískal a Tryznovi udělil druhou žlutou kartu, za to, že mu nedal pokyn k rozehrání. Přísná a zbytečná červená karta ovlivnila celý zbytek druhého poločasu. Domácímu týmu se ještě povedlo jít do vedení brankou Jirky Míče v 55.minutě, kdy si zaběhl do otevřené obrany a chladnokrevně skóroval. Hostům pomohla ke srovnání skóre penalta na Jiřičku, kterou si sám faulovaný proměnil. V 72.minutě přišla asi nejhezčí akce zápasu, když hosté zcela vyšachovali domácí obranu a veterán Tauchman uklízel do prázdné na 2:3. O necelých deset minut později byl ve vápně faulovaný Vítek Kodytek a pískala se druhá penalta. Tu také proměnil sám faulovaný a hosté již vedli dvoubrankovým rozdílem. S chutí hrající Vítek Kodytek se po rohovém kopu v 85.minutě nejlépe zorientoval a hlavou završ svůj hattrick. Poslední ránu zasadil domácímu týmu novopečený otec Najman, který proběhl rezignovanou obranou a završil skóre zápasu na 2:6. Je škoda, že toto utkání mladý rozhodčí oboustranně nezvládl, protože až do vyloučení se jednalo o zcela vyrovnanou partii.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Spolupracovník redakce Aleš Chlum: V prvním poločase to byla vyrovnaná partie. Na začátku druhého jsme neproměnili tutovku a poté přišlo přísné vyloučení našeho hráče. V deseti jsme se ještě ujali vedení, ale závěr zápasu již nezvládli.

FK Dolní Kalná
Trenér Tomáš Navrátil st.: Hodinu to bylo vyrovnané utkání. Po velice přísné červené kartě pro hosty, jsme zápas již dotáhli do vítězného konce. Nejslabším článkem na hřišti byl rozhodčí. Zasloužené vítězství produktivnějšího a fotbalovějšího mužstva hostí.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Kracík [-] (81. J. Petrák [-] ) , J. Jeřábek [-] , M. Krejčík [-] (81. M. Švec [-] ) , A. Tryzna [-] , A. Kracík [-] , T. Jílek [-] , O. Gaszi [-] , D. Jeřábek [-] , J. Míč [-] , J. Prokeš [-] (74. A. Chlum [-] )

FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - M. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] , L. Dědek [-] , D. Ježek [-] (70. T. Hampl [-] ) , A. Kodytek [-] , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] , V. Kodytek [-] (82. V. Purkert [-] ) , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-] (46. M. Stránský [-] )

ŽK: 40. A. Tryzna , 61. A. Kracík , 76. O. Gaszi , 79. D. Koščál , 81. D. Jeřábek , 84. A. Chlum . ČK: 52. A. Tryzna .
Hráči zápasu: O. Gaszi - Z. Tauchman .
Místo: Kunčice n. L.. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - JANOTA Josef, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.