2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání nakonec byl šťastnější domácí B-tým Strak


Branky


0

Straky B doma na svém hřišti odčinily prohru z minulého kola a porazily tým Vrbice 2:1. Hostům tak domácí přerušili skvělou sérii výher. Straky B se výhrou přiblížily v tabulce Vrbici na rozdíl jednoho bodu, patří jim 7. místo v tabulce. Vrbice si připsala třetí prohru v sezóně a patří jí v tabulce 6. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nabídl po jedné brance na každé straně

Utkání bylo hráno na velmi dobře připravené hrací ploše. Již od začátku probíhalo utkání v rychlém tempu. Hra se přelévala od brány k bráně s množstvím osobních soubojů na hranici faulu. Jako první se z branky radovali hosté. V 17. minutě se při závaru ve vápně po rohovém kopu Maška prosadil Miloš Jiránek, který se po vyražené střele dostal ještě k dorážce a z té již neminul - 0:1 pro hosty. Domácí odpověděli v 31. minutě. Brankáře hostí Vykouka prostřelil parádně z přímého kopu Jan Řehoř - 1:1. Ještě do poločasu se mohla Vrbice ujmout opět vedení, ale ve dvou jasných šancích z centrů z pravé strany minul hlavou záložník Midloch, a tak poločas skončil remízou 1:1.

 

Kdo vstřelí branku, vyhraje.

Druhý poločas byl ve znamení šancí na obou stranách, ale stále byl stav nerozhodný. Utkání pomalu směřovalo k remíze, ale nakonec štastnější byli domácí. V 82. minutě se prosadil šťastnou střelou z chumlu hráčů domácí Petr Janák a poslal svůj tým do vedení - 2:1. Vrbice se snažila o vyrovnání, ale to se jí nepodařilo, a tak utkání, kterému by nejspíše slušela remíza, skončilo výhrou domácích těsně 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): "Opět jsme nastupovali k utkání s neznámým soupeřem. Tomu odpovídala i naše hra v prvním poločase. Utkaly se dva vyrovnané týmy, jak herně, tak i nasazením. V závěru jsme vše vsadili na útok a podařilo se nám vstřelit branku, a díky tomu vyhrát. Přiznávám, že utkání by slušela remíza, jelikož utkání bylo velice vyrovnané. "

Vrbice
Roman Pelc ( trenér): "V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Podařilo se nám relativně brzo dostat do vedení. Měli jsme i několik tutovek. Vyrovnání nám hlavy nesklopilo a stále jsme se snažili skórovat. V druhém poločase byli však lepší domácí. Po jejich náhodném gólu ke konci zápasu jsme si nakonec neodvezli ani bod."



Sestavy


TJ Straky B
M. Dvořák [-] (46. M. Vild [-] ) - A. Vasiľ [-] , P. Janák [-] , M. Šrůt [-] , L. Macoun [-] , J. Jeremiáš [-] (71. M. Türoczi [-] ) , R. Pečenka [-] , M. Bláha [-] , M. Kadeřábek [-] , J. Řehoř [-] (88. J. Vítek [-] ) , J. Novák [-]

Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , O. Machek [-] , P. Šulek [-] , J. Novák [-] - D. Suchochleb [-] , L. Mašek [-] (30. V. Melíšek [-] ) , T. Midloch [-] (46. V. Šťastný [-] ) , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] , J. Hejcman [-] (70. M. Stryja [-] )

Místo: TJ Straky. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - JEREMIÁŠ Kamil (N), ZELINKA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.