Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Hojsák versus Žitovlice 6:2


0

Utkání 12. kola by se dalo tak nazvat, jelikož to bylo skvělé představení jednoho hráče, Martina Hojsáka. Díky jeho excelentnímu střeleckému výkonu domácí Mcely porazili tým Žitovlic 6:2. Mcely se tak kolo před půlkou soutěže staly podzimním mistrem a díky zaváhání ostatních v tabulce si již vypracovaly čtyřbodový náskok. Naopak Žitovlice se díky prohře propadly tabulkou až na páté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr rozhodl utkání již do poločasu

Postavení obou týmů v tabulce slibovalo vyrovnanou partii před zápasem, ale již první poločas odpověděl všem, kdo bude na hřišti pánem. Domácí měli skvělý vstup do utkání, ve 3. minutě se po ideální přihrávce od Lukáše Bartoše prosadil poprvé v utkání Martin Hojsák - 1:0. Poté se hrálo rychlé utkání s tlakem domácích, hostům vázla kombinace a většinu akcí řešili samostatnými průniky, což domácí obrana dokázala úspěšně odvracet. A tak se na další branku čekalo až do 28. minuty, kdy se dokázal po standardní situaci prosadit opět Martin Hojsák - 2:0. O deset minut později završil Martin Hojsák hattrick a jeho trefa opravdu stála za to. Postavil se k přímému kopu a z třiceti metrů se krásně trefil do levé šibenice - 3:0. Do konce prvního poločasu již žádná jiná branka nepadla, a tak domácí odcházeli do kabin s pohodlným náskokem. 

Hvězdou utkání se stal Martin Hojsák

Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu, domácí byli častěji na balónu a hosté se bránili a podnikali protiútoky, se kterými si zas dokázala poradit domácí obrana. S přibývajícím časem hosté vsadili více na útok, a otevřeli svá obranná vrátka. Toho dokázaly Mcely využít. Běžela 76. minuta a v utkání již po čtvrté se prosadil Martin Hojsák. Neuběhla však ani minuta po vstřelené brance, a domácí již vedli 5:0. Autorem branky nemohl být nikdo jiný, než Martin Hojsák. Hostům se poté přeci jen podařilo umazat čisté konto Janu Němečkovi, když z pokutového kopu ho překonal Tomáš Zvěřina - 5:1. V zápase famózně hrající Martin Hosták poté dokázal opět skórovat, a zaznamenal tak druhý hattrick v utkání, byla to jeho již 20. branka v letošní sezóně. Poslední slovo v utkání však patřilo hostům, kterým se nakonec podařilo kosmeticky upravit skóre zápasu na 6:2 pro domácí, trefil se po rohovém kopu obránce hostí Václav Gestřánek. Domácí si připsali pohodlnou výhru a stali se již jistým vítězem podzimní části. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Mcely
Petr Hájek (trenér): Musím týmu pogratulovat k vítězství, je to skvělý výsledek. Vyzdvihl bych výkon Martina Hojsáka, který předvedl něco fantastického, když vstřelil šest branek. Dále bych chtěl i pochválit našeho brankáře Honzu Němečka, který chytá za zraněného Dominika Bartoše, a vede si opravdu skvěle.

Žitovlice
Martin Kříž (obránce): Prohráli jsme vysokým rozdílem, rozhodovali standardní situace, které domácí dokázali proměnit. Soupeř byl běhavý a nám se nedařila kombinace a moc šancí jsme si nevypracovali. Ke konci utkání jsme to otevřeli a soupeř nás potrestal dalšími brankami. Domácí byli jednoznačně lepší a můžu jim jen gratulovat.



Sestavy


Mcely
J. Němeček [-] - O. Bartoš [-] , J. Kulhánek [-] - V. Klouček [-] , J. Kosina [-] (80. T. Knytl [-] ) , J. Pažout [-] , V. Löbl [-] - D. Fejér [-] , M. Hojsák [-] , L. Bartoš [-] (75. D. Matyásek [-] ) , J. Mareček [-] -

Žitovlice
M. Dohnal [-] - M. Škoda [-] , M. Kříž [-] , V. Gestřánek [-] - P. Škoda [-] , V. Holer [-] , J. Poděbradský [-] (46. T. Zvěřina [-] ) , M. Novák [-] , J. Bednář [-] - D. Knap [-] - T. Fajman [-]

ŽK: 2. O. Bartoš , 33. M. Hojsák , 72. L. Bartoš - 30. V. Gestřánek , 38. D. Knap .
Hráči zápasu: M. Hojsák .
Místo: Mcely. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Houžvička Jiří - HOJSÁK Luboš (N), KŘÍŽ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.