4:1
(2:1)
25. D. Holas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žitovlice zdolaly na svém hřišti Křinec


Branky


6. D. Knap , 14. J. Novák , 48. J. Bednář , 86. M. Novák - 25. D. Holas
0

Žitovlice odčinily předchozí porážku ve Mcelích a doma porazily trápící se Křinec 4:1. Díky této výhře udržely kontakt s předkem tabulky a patří jim 4. místo. Křinec naopak zaznamenal největší propad tabulkou ze všech týmů a své podzimní vystoupení zakončil na 8. místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku utkání vstřelili domácí

Domácí se mohli spolehnout na pár navrátilců do sestavy a na jejich předvedené hře to bylo znát. Již v 6. minutě se prosadil domácí záložník David Knap. Hosté prohrávali plno soubojů ve středu zálohy a domácí z toho profitovali. O osm minut později od vstřelní prvního gólu udeřili domácí podruhé, prosadil se útočník Jaroslav Novák. Křinec na tento stav reagoval přeskupením zálohy a dostal se opět do zápasu o deset minut později, když se nádherně z přímého kopu prosadil Daniel Holas. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, i když domácí si ještě vypracovali řadu slibných šancí. 

Druhý poločas patřil domácím

Do druhého poločasu také domácí reagovali změnou v obraně a záloze a vyplatilo se. Krátce po začátku druhého poločasu se prosadil domácí Jan Bednář, a navýšil průběžné skóre zápasu na 3:1 pro domácí. Hrál se fotbal nahoru dolů z obou stran, ale žádná šance neskončila vstřelením branky. Domácím se podařilo definitivně zlomit soupeře až v 86. minutě, kdy pečetil domácí výhru obránce Michal Novák



Ohlasy k zápasu


Žitovlice
Martin Kříž (obránce): Tento zápas byl pro nás hodně důležitý už proto, že jsme potřebovali napravit předešlou prohru se Mcely a taky kvůli tomu, abychom udrželi kontakt s předkem tabulky. V zápase jsme se mohli spolehnout na nejzkušenější hráče, který si dokázali se soupeřem poradit. Hodně mám pomohlo, že jsme brzo vstřelili první gól . Nakonec bych rád klukům poděkoval za skvěle odehraný zápas a hlavně celý podzim.

Křinec
Radim Prokop (záložník): Soupeř nás překvapil svou bojovností, těžil s nakopávaných balónů, které dokázal zakončit. Na nás to bohužel stačilo a nedokázali jsme výsledek zvrátit na naší stranu.



Sestavy


Žitovlice
M. Dohnal [-] - M. Novák [-] , M. Kříž [-] (46. P. Škoda [-] ) , V. Holer [-] , V. Gestřánek [-] - J. Poděbradský [-] , D. Knap [-] , J. Bednář [-] , M. Břichnáč [-] (46. M. Škoda [-] ) - M. Břichnáč [-] , J. Novák [-] -

Křinec
A. Reich [-] - V. Lhota [-] , P. Brzobohatý [-] , L. Mitro [-] - D. Holas [-] , R. Prokop [-] , M. Žmolil [-] - M. Vymlátil [-] (46. R. Melounek [-] ) - P. Chvojka [-] , M. Rys [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 79. L. Novotný , 89. R. Melounek .
Hráči zápasu: M. Novák .
Místo: Žitovlice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Khol Martin - KŘÍŽ Roman (N), ETTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.