0:1
(0:0)
79. R. Fink
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota se veze na vítězné vlně


Branky


79. R. Fink
0

Ve čtvrtečním expert-tipu vycházel hráč kola, Jan Rychlík z Milovic, z trendů prvních podzimních kol soutěže. Opočnici se zatím příliš nedaří, ačkoli často prohrává těsným výsledkem po gólu v samém závěru zápasu. Naopak Kostelní Lhota si vede dle Jana Rychlíka až překvapivě dobře a po sedmi kolech figurovala v tabulce na druhém místě, přičemž ztratila jen 5 bodů a na první Loučeň jí zbývaly body dva.
Jan Rychlík tedy bez dlouhého váhání vsadil na výhru Kostelní Lhoty a měl pravdu - Kostelní Lhota zvítězila 0:1 brankou ze závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou stranách zvonila tyč

Opočnice měla proti předchozím zápasům nejen psychickou vzpruhu, když se na hřišti objevil v základní sestavě dlouhodobě zraněný útočník David Dej, jehož označoval Dalibor Vaněček v předchozích rozhovorech za klíčového hráče klubu. Ačkoli Opočnici zranění v minulých zápasech trápila právě četná zranění, na zápas s Kostelní Lhotou dorazilo 15 hráčů.
Zápas začal v poměrně vyrovnaném tempu s velmi mírnou převahou Kostelní Lhoty, která se zvolna stupňovala. Hráči Kostelní Lhoty se tlačili více do zakončení a mnohokrát musel zasahovat brankář Vojtěch Strejček, jehož jednou zachránila tyč. Branková konstrukce však výrazně pomohla i Michalu Máchovi na druhé straně hřiště. Opočnice měla ještě jednu neproměněnou tutovku, stejně tak i Kostelní Lhota.

Kostelní Lhota rozhodla v závěru

Do druhého poločasu nastoupila Opočnice bez Jana Rychlíka, jež se objevil v základní sestavě po boku bratří Pavla a Michala. Šanci ukázat se dostal Jiří Fiala. 
Ve druhém poločase byla Kostelní Lhota již výrazně aktivnějším týmem a nutila Opočnici hrát spíše na odkopy a zatáhnout se do obrany, čímž "Kostelka" soupeře unavila a začala ho stále více přehrávat.
Ani čtvrt hodiny před koncem zápasu však stále nebyla obrana Opočnice i s brankářem prolomena a tak přišlo na řadu první střídání hostí, kdy Matěj Šendera dostal trenérovu důvěru a šel tak na hřiště místo záložníka Martina Telipského.
A za 4 minuty přišel gól! V 79. minutě se o něj postaral útočník Roman Fink, na jehož střelu už byl Vojtěch Strejček krátký a Kostelní Lhota se ujala vedení.
V 89. minutě udělali hosté ještě jedno taktické střídání, kdy střídal Čábelka Bláhu a dotáhli tak utkání do vítězného konce.
Kostelní Lhota se stále nachází v tabulce na druhém místě dva body za Loděnicemi, které mají skvělých 21 z 24 možných bodů. Opočnice zůstává se 6 body 12.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Bývalý trenér Opočnice a současný člen rady Dalibor Vaněček byl ze zápasu zklamaný. "Soupeř nás přehrával, hlavně v posledních dvaceti minutách a tak je možná dobře, že jsme dostali jen jeden gól. V zápase se však objevilo mnoho sporných momentů včetně zkrácení utkání, našeho sporného offsideu ve velmi dobré akci nebo zákroku na našeho hráče před rozhodující brankou. Přesto jsme si zápas zkazili hlavně my sami. Nejlepším hráčem byl náš brankář Vojtěch Strejček."




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - j. Košvanec [-] , D. Dej [-] , J. Rychlík [-] (46. J. Fiala [-] ) , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , M. Grolmus [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , Z. Holubička [-]

SK Kostelní Lhota
M. Mácha [-] - P. Vácha [-] , R. Fink [-] , T. Pokorný [-] - R. Brtna [-] , M. Telipský [-] (75. M. Šendera [-] ) , T. Drobný [-] (85. L. Bláha [-] ) , M. Sládek [-] , M. Bláha [-] (89. J. Čábelka [-] ) - R. Fink [-] - P. Láska [-]

Hráči zápasu: V. Strejček .
Místo: Opočnice. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Houžvička Jiří - STREJČEK Matěj (N), ŠŤASTNÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.