Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň nadělila Lipníku 9 branek


0

Nováček soutěže Lipník je stále bez bodu a tak nemohl očekávat s první Loučení vyrovnaný výsledek. Natož když hrál od druhé minuty zápasu v deseti po surovém faulu Jana Stehlíka. Hosté zápas ovládli 2:9 a nadále vládnou tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá červená karta

Lipník se připravil o možnost hrát důstojnější roli už ve druhé minutě, kdy po brutálním faulu na Lukáše Holuba musel do sprchy domácí hráč Jan Stehlík, který protihráče zranil prošlápnutím hrudníku beze snahy hrát míč. Loučeňskou převahu hned v úvodu zužitkoval nejprve hlavou Tomáš Priščák a tečovanou střelou Tomáš Vlasák, který již jednou získal ocenění pro hráče kola. Vzápětí však nekoncentrovanou obranou hostí proběhl domácí Horváth a prostřelil Lorence. Ve zbytku prvního poločasu Loučeň více než se soupeřem bojovali se svými nepřesnostmi a nedostatkem pohybu. Přesto v závěru poločasu vedení Lukášem Holubem a opět Tomášem Vlasákem navýšila a mohla být s výsledkem narozdíl od domácích spokojená. V kabině Lipníku asi nikdo Jana Stehlíka příliš nepochválil.

Lipník v deseti nestíhal

Ve druhém poločase se hra hostí v poli znatelně zlepšila, ale mnohdy je špatné řešení filální fáze připravilo o mnohem větší vylepšení skóre. Výsledkem i tak bylo  pět gólů v domácí síti. Domácí v průběhu druhého poločasu jen korigovali opět Horváthem stav utkání.
Zápas tak skončil dle očekávání jasným vítězstvím Loučeně. Nejlepším hráčem zápasu se stal Tomáš Priščák, který celý zápas z pozice pravého záložníka neúnavně podporoval útočné akce Loučeně a sám se dvakrát gólově prosadil. U domácích si zaslouží pochvalu autor dvou branek Horváth a i přes obdržené branky David Libich, který ještě mnohokrát hostujícím hráčům zabránil ve skórování. 



Ohlasy k zápasu



FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér Loučeně měl pochopitelně radost: "I přes neproměňování šancí a občasný nedůraz v obraně jsme zvítězili, k čemuž samozřejmě přispěla i soupeřova rychlá červená karta. Z výhry máme všichni radost."



Sestavy


Sokol Lipník
D. Libich [-] - B. Horváth [-] , L. Janáček [-] , J. Stehlík [-] , A. Kapička [-] (46. J. Malý [-] ) , P. Malý [-] (46. T. Mencl [-] ) , P. Tejnický [-] , J. Palyza [-] , M. Švehla [-] (72. J. Tax [-] ) , D. Baloun [-] , J. Vágner [-]

FK Loučeň 1893
V. Lorenc [-] - T. Vlasák [-] (70. J. Šulc [-] ) , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Holler [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (70. M. Vrabec [-] ) , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , M. Špalda [-] (46. J. Bašus [-] )

ČK: 2. J. Stehlík .
Místo: Lipník. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - SALAČ Miloslav (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.