0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Loučeň konečně poražena! Nestačila na Kostelní Lhotu


Branky


0

Loučeň předváděla během celého podzimu fantastický fotbal a ztratila body pouze v pátém kole, kdy dostala gól v Rožďálovicích již v osmé minutě a během celého utkání nedokázala vyrovnat. Před zápasem s druhou Kostelní Lhotou tak byli domácí považováni za favority, přesto po druhé v sezóně prohtáli nejtěsnějším možným rozdílem a náskok na čele se zmenšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V úvodních minutách bylo znát, že se střetly dva nejlepší celky soutěže a oba prahly po vítězství ještě více než obvykle, jelikož šlo všem zúčastněným o hodně. Hráči obou celků hráli opatrně, snažili se vyvarovat zbytečným chybám, držet míč a přihrávat na jistotu. Přesto plynula hra v poměrně svižném tempu a stovka příchozích diváků se nenudila. Domácí měli dle očekávání více ze hry. Drželi míč na svých kopačkách o něco více a vytvořili si několik šancí a pološancí, přesto však Jiřího Máchu neprostřelili. Na druhé straně si ani Petr Bednář v dresu Loučeně příliš nezachytal, hostující hráči ho protáhli jen několikrát. Kostelní Lhota hrozila především z volných přímých kopů, z nichž přichážely jak kvalitní centry, tak zakončení. Hra byla opravdu vyrovnaná, což se odrazilo i na tom, že ani jeden z týmů se nedostal do vyložené tutovky a poločas skončil po zásluze bez branek. S touto situací samozřejmě nebyl příliš spokojený ani jeden z týmů.

Kostelní Lhota zvítězila pozdním gólem

Ani přes ofenzivní nedostatky nepřišlo v poločase žádné střídání, Kostelní Lhota hrála nadále na tři útočníky. Hosté začínali mít více ze hry a dostávali se do delších kombinací, při nichž ovšem nakonec přicházeli o balón. Přesto se Loučeň vzchopila a od šedesáté minuty zatlačila soupeře souvislým tlakem na vlastní polovinu. Vypadalo to, že vedoucí branka domácích je na spadnutí. Přesto se hráči Loučeně ani vytrvalou kombinací kolem šestnáctky soupeře nedostali do vyložené střelecké pozice a se střelami z úhlu nebo z dálky si brankář dokázal bez větších problémů poradit. Již běželo posledních pět minut zápasu a vypadalo to, že Loučeni dochází čas na vstřelení rozhodující branky. Branka nakonec přišla, ale do opačné sítě. Čtyři minuty před koncem se Kostelní Lhotě vydařil nečekaný rychlý protiútok, po němž přišel přízemní centr. Ten se Petru Bednářovi nepodařilo chytit do rukou a po vyražení před sebe ho potrestal Lukáš Bláha, který nastoupil až v sedmdesáté minutě. Na vyrovnání již nezbyl domácím čas a tak se z vítězství v zápase podzimu raduje Kostelní Lhota.



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Zápas nám za Loučeň okomentoval trenér mužstva Otakar Ottomanský: "Bylo znát, že jde o hodně, hrál se opatrný a přesto svižný fotbal. Hosté hrozili dlouho jen z přímáků, přesto se jim vyvedl začátek druhé půle. Branky je škoda, bylo to remízové utkání, ale soupeř měl štěstí a dal gól prakticky z ničeho. I přes porážku si myslím, že jsme hráli proti organizovanému soupeři dobrý fotbal a alespoň tím jsme diváky pobavili. Jen vepředu jsme zklamali, což je hlavní příčinou naší porážky."




Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] (80. M. Vrabec [-] ) , J. Holler [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] (75. J. Šulc [-] ) , J. Poulíček [-] , J. Bašus [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - P. Láska [-] , P. Vácha [-] , T. Pokorný [-] , M. Telipský [-] (90. D. Rýgr [-] ) - R. Brtna [-] , T. Andrle [-] (79. J. Čábelka [-] ) , M. Sládek [-] - R. Fink [-] , R. Fink [-] , M. Mácha [-] (70. L. Bláha [-] )

ŽK: 54. T. Vlasák .
Místo: Loučeň. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kopic Miloslav - MÄSIARIK Miroslav (N), VYLETA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.