2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek potvrdil vzestup proti Mostům


Branky


9

Hrádečtí fotbalisté ukončili vítěznou sérii mužstva z Mostů a pasovali se do role černého koně jarní části

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina přinesla hodně nepřesností na obou stranách. Činili se oba brankáři. 

Druhá půle začala pohlednou kombinační akcí. V 50. minutě potáhl Martin Bednár na levé straně hřiště míč a vrátil pod sebe na z druhé vlny nabíhajícího Adama Puczoka, který placírkou nekompromisně poslal míč do sítě domácího brankáře. Z vedení se však mostečtí neradovali příliš dlouho. Již o 3 minuty později si hostující stoper neporozuměl s vlastním gólman mezi něž se vklínil hbitý křídelník Hrádku Jan Majetný, vypíchl míč a po snadném obejití brankáře skóroval do prázdné branky. V 73. minutě po standardní situaci se objevil na pravé straně neobsazený Radim Szotkowski. Hosté si již žádnou nebezpečnou situaci do konce nedokázali vytvořit a proto jejich jarní série vítězných utkání skončila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrádek
Petr Čmiel, trenér: Kdybychom dnes vedli po první půli 3:0, nikdo by se nedivil. Hráli jsme bojovně, podali jsme skvělý bojovný týmový výkon. Jsme velmi spokojeni s průběhem jarní části. Dnes budu chválit do sestavy se vrátivšího Honzu Majetného, který dnes uplatnil svůj obrovský fyzický fond a dále chci zmínit i ve skvělé pohodě hrajícího levého obránce Lukáše Liberdy. To jsou hvězdy dnešního utkání na naší straně.

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur, trenér: Bylo to podle mého názoru dle obrazu hry, jak jsem ji viděl, remízové utkání. V první půli jsme nebyli lepším týmem. My jsme dnes doslova darovali soupeři vyrovnávací branku po nedorozumění mezi brankářem a stoperem. Po druhé brance Hrádku jsme se už bohužel k žádné nebezpečné příležitosti nedostali. Podle mého názoru by utkání více slušel nerozhodný výsledek. Štěstí se přiklonilo k domácím. My jsme dnes doplatili na nedbalost, nedostupování hráčů. Kdybychom dnes hráli přesněji a včas dostupovali, tak jsme nemohli prohrát. Neskutečně mě to štve.



Sestavy


TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - - J. Majetný [-] , R. Szotkowski [-] , R. Borski [-] , L. Marosz [-] , F. Martynek [-] , M. Sikora [-] , L. Raszka [-] , L. Liberda [-] , M. Polák [-] , L. Buchta [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - P. Kolář [-] , T. Nieslaník [-] , P. Zbončák [-] , M. Bednár [-] , M. Pospěch [-] , A. Mirga [-] , D. Frola [-] , P. Šafařík [-] , M. Szotkowski [-] , A. Puczok [-]

ŽK: 20. L. Marosz - 27. P. Šafařík , 90. D. Frola . ČK: 90. P. Šafařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠULOVSKÝ Milan - SVOBODA Vít, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: remíza

Tam to bude těžké. Uvědomujeme si, že to bude těžký zápas. Určitě bychom chtěli získat alespoň bod. Byli bychom tedy spokojeni i s remízou, i když budeme samozřejmě chtít vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích