D. Tchuř 13.
J. Huvar 82. (p.)
T. Ruml 86.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání dovedly Hukvaldy k vítěznému konci


Branky


13. D. Tchuř , 82. J. Huvar (p.) , 86. T. Ruml - 10. K. Hromada , 62. K. Hromada
9

Ač Milíkov dvakrát vedl, domů odjíždí s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení zásluhou Karla Hromady, který využil chyby domácí obrany krásnou střelou z dvaceti metrů. Domácí Hukvaldy však hned v zápětí Danielem Tchuřem vyrovnaly po pěkné kombinační akci. 

Do druhé půle nastoupily Hukvaldy s jasným odhodláním tlačit soupeře. Byli to však paradoxně hosté, kteří v 62. minutě opět uděřili ze standardní situace, kdy Karel Hromada zametl míč až za záda domácího brankáře. Hukvaldy přidaly na důraze a za dvacet minut si vynutily pokutový kop. Hostující trenér se nespokojil s rozhodnutím sudích a obdržel po protestech červenou kartu. V závěru vstřelil rozhodující branku Tomáš Ruml.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Jiří Matula, trenér: Milíkov dal dvě náhodné branky, v závěru byla penalta proti hostům, která měla být. Pak jsme přidali gól na 3:2 a Milíkov už nezmohl nic. My jsme dnes byli jasně lepší. Zápas to pro nás ale nebyl lehký. Víme, že Milíkov je těžký soupeř. Zápas to byl nahoru dolů, obě mužstva měla střídavě tlak, ale postupně jsme začali přebírat otěže zápasu.

TJ Milíkov
Michal Franiok, trenér: To co s námi dnes provedl rozhodčí, už nemá obdoby. Já jsem to dnes nevydržel a vybouchl jsem. Jestli tohle je trend, jakým se bude pískat, tak vůbec nemá smysl hrát fotbal. Podle mě sudí hrubě ovlivnil utkání v 85. minutě, písknutá penalta, která nebyla. Této situaci předcházel nepotrestaný faul v naší šestnáctce. Ptal jsem se po zápase pomezního rozhodčího na onu situaci, ten však popřel, že by konzultoval s hlavním rozhodčím hraní rukou našeho hráče. Tento pomezní rozhodčí se mi navíc ještě omluvil, že to nebylo zvládnuté utkání. Špatně se mi dnešní utkání hodnotí, kluci byli smutní, naštvaní a zklamaní. Naši kluci bojovali. Přijal bych remízu. Navíc jsem dostal červenou kartu, takže mám příští zápas stopku. Chci pochválit našeho brankáře Honzu Sikoru, který odčinil nevydařené utkání doma s Hrádkem.



Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - J. Smolík [-] , J. Chamrad [-] , T. Černík [-] , L. Klučka [-] - M. Genčur [-] , M. Stralčínský [-] , M. Tomek [-] , J. Huvar [-] - T. Ruml [-] - D. Tchuř [-]

TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Sikora [-] , D. Fuják [-] , D. Grochol [-] , K. Hromada [-] , M. Samiec [-] , O. Mato [-] , M. Pientok [-] , A. Samiec [-] , S. Jasinek [-] , R. Krupka [-]

ŽK: 27. J. Smolík , 40. T. Černík , 55. J. Chamrad , 66. J. Huvar - 5. K. Hromada .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODAŘIL Michal - BERNÁT Marek, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: remíza

Tam bych to viděl na remízu, jak je to tam napsáno. Milíkov je takový nevyzpytatelný manšaft. Dokáže zahrát s kýmkoliv vyrovnanou partii, nicméně Hukvaldy, pokud se sejdou v plné sestavě, tak jako se setkaly na podzim proti nám, tak vyhrají. Hukvaldy prostě pokud budou kompletní tak vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích