3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč šokoval Janovice


Branky


55. M. Míček , 63. D. Pešek , 69. P. Jukl - 34. J. Boor , 89. J. Roháček
9

Po vítězném prvním poločase domácí obratem obrali hlavního favorita na postup o všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla urputný boj obou mužstev. Domácí se chtěli před svými fanoušky proti lídrovi soutěže vytáhnout. Ve vyrovnané první půli si více příležitostí vypracovali Janovičtí. Dobrou příležitost ke skórování mělo i družstvo Staříče. Na první gól se čekalo až do 34. minuty, kdy se trefil Jan Boor. 

Po změně stran neuhlídali Janovičtí dlouhý centr k tyči vlastní branky, za kterou se objevil domácí Martin Míček a v 55. minutě již neměl práci uklidit míč do sítě hostů. V 63. minutě šli domácí již do vedení, kdy po hrubce hostující obrany skóroval David Pešek. Když v 69. minutě opět po dlouhém nákopu za obranu navyšoval Petr Jukl na dvoubrankový rozdíl pro Staříč, s Janovicemi bylo zle. I přes veškerou snahu již stačili pouze korigovat v předposlední minutě zápasu Janem Roháčkem na konečný stav 3:2 pro domácí Staříč. 



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta, trenér: Potřetí v řadě jsme v poločase prohrávali 0:1. Způsob jakým jsme během 15 minut zápas otočili se jen tak nevidí. Soupeř byl jako na kolotoči. Mohli jsme v závěru přidat ještě jednu branku, ale Janovice zachránil famózním způsobem jejich brankář. Výkon Staříče byl ve druhé půli doslova fantastický. Byli jsme opět v nejsilnější sestavě, ve Staříči teď začal fotbal žít. Bylo to po všech stránkách povedené odpoledne. V jarní tabulce jsme zatím na druhém místě. Před zápasem jsem říkal hostujícímu trenérovi, aby si koupil náš slosovatelný bulletin, že je to jediná možnost, jak může dneska něco vyhrát. (smích) Když jsem viděl atmosféru během přestávky po prvním poločase v naší kabině, kluci byli jako polití živou vodou. Takhle nahecovanou kabinu jsem dlouho nezažil. Chci vyzdvihnout dnešní výkon stopera Pavla Malého.

TJ Janovice
Jiří Hořínek, trenér: Bylo to vyrovnané bojovné utkání. Měli jsme asi tři nebo čtyři gólové šance, soupeř asi jednu. My jsme ty šance, bohužel, neproměnili. Sice jsme dali úvodní gól, ale do druhé půle jsme nastoupili s taktikou, které se všichni naši hráči úplně nepodřídili a inkasovali jsme po vlastních chybách. My jsem pak dali všechny síly do útoku, měli jsme nějaké šance, ale proměnili jsme jednu. Pak jsme měli ještě šanci vyrovnat, byli jsme v tlaku, ale já tomu říkám „pozdě bycha honiti“. Nebudu z toho dnes dělat tragédii, stále máme postup ve svých rukou. Kluci se musí zvednout, nebudeme házet flintu do žita. Fotbal dnes není o tom, že vyhrajete třicet zápasů za sezónu, to se povede jen málokomu. Máme sice dva zraněné hráče, ale jinak jsme byli kompletní. Dnes jsme ve druhém poločase podali špatný výkon a proto jsme dostali ty branky. Měl jsem v pláná pro druhý poločas přeházet sestavu a zaměřit se více na defenzívu, ale neudělal jsem to hned zkraje, pak jsme dostali góly a už bylo pozdě. Takže musím uznat, že nesu svůj podíl viny za výsledek.



Sestavy


FK Staříč
D. Kocián [-] - S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Malý [-] , P. Velička [-] , P. Rusz [-] , P. Király [-] , P. Jukl [-] , L. Slíva [-] , O. Kuča [-]

TJ Janovice
J. Polach [-] - R. Hutník [-] , J. Talaš [-] , J. Holiš [-] , J. Hamrozi [-] , D. Roháček [-] - M. Vicher [-] , M. Juříček [-] , D. Gara [-] - J. Boor [-] , J. Sedlák [-]

ŽK: 77. P. Malý , 89. P. Jukl - 74. M. Vicher .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POKLUDA Aleš - NĚMEC Petr, ŠAŠINKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: výhra hostů

Tam je to za mě jasná dvojka, protože Janovice prochází soutěží jako nůž máslem. Tam o žádném překvapení nebude řeč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů