3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bludovice v pozměněné sestavě berou 3 body


Branky


4

Výhru Bludovic doprovázelo otevření zrekonstruovaného areálu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Bludovice nastoupily oproti minulému kolu v pozměněném rozestavení, což se jim vyplatilo. Hned v osmé minutě napřáhl z 20 metrů Mikulec a na jeho pokus neměl brankář hostů nárok-1:0! Domácí po vstřelené brance nepolevili a nadále kombinovali na polovině soupeře, převahu se jim podařilo ve 20. minutě přetavit v druhý gól, kdy Mrózek zakončil svou individuální akci obstřelením vybíhajícího gólmana. V závěru poločasu se do šance dostal i hostující tým, ale brankář Ryszka svůj tým skvělým zákrokem podržel. Do šaten tak šli domácí s pohodovým dvougólovým náskokem. 

Náskok uhájen

Do druhého poločasu poslal trenér domácích na hřiště dva čerstvé hráče. A právě jeden z nich, konkrétně Emil Béreš, se prosadil hned v 53. minutě, když po centru Tyrlíka a lehkém zaváhání brankáře Čopíka hlavičkoval do odkryté brány-3:0. Po třetí vstřelené brace domácí vypadli z koncentrace, začali kupit nepřesnosti a hosté se tak rázem snadno dostávali před jejich vápno. Po faulu Slivky se hosté navíc dostali k zajímavé standartce. K ní se postavil Púček, a k překvapení všech jeho centr ze strany doletěl až do brány. Tahle branka hosty nakopla, ale Bludovice už žádné drama nepřipustily a zbytek utkání si pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Trenér Libor Dolanský: "Body zůstaly zaslouženě doma. Krásné počasí, otevření nové budovy, k tomu spokojení fanoušci.V Bludovicích se konečně dočkali pořádného krásného areálu. Vsichni si ho už zasloužili!"




Sestavy


FC Horní Bludovice
M. Ryszka [-] - F. Slivka [-] (76. Š. Cásek [-] ) , T. Tyrlik [-] , P. Przywara [-] - R. Zika [-] , M. Zika [-] , M. Mikulec [-] , J. Dolák [-] (82. M. Michalík [-] ) - Š. Mrozek [-] (46. D. Dorozlo [-] ) , M. Zapp [-] (46. E. Béreš [-] ) - D. Poskier [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Čopík [-] - P. Parčí [-] , M. Púček [-] , J. Renta [-] , T. Kantor [-] , D. Kula [-] , P. Makovec [-] , J. Ondruš [-] (53. R. Konečný [-] ) , M. Ševčík [-] (60. D. Szeliga [-] ) , M. Chmela [-] (82. M. Stuš [-] ) , A. Makovec [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - PÁNEK Filip, FUČÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů