1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířovské derby skončilo remízou


Branky


4

Očekávané derby dvou havířovských týmů přineslo remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gascontrol se ujímá vedení

Domácí do derby vstoupili lépe, na soupeře nalezli a v podstatě ho zamkli na obranné polovině. Do rychlého vedení mohl Slovan poslat Poncza, jenže jeho hlavička těsně minula Ryšánkovu bránu. Hosté tlak ustáli a po patnácti minutách se pomalu začali dostávat do zápasu. A hned ve 20. šli nečekaně do vedení, po krásné akci a centru Jakuba Miksy se prosadil Kulhánek. Slovan se pokoušel o kombinační hru, tu ovšem terén nedovoloval, a tak se mu do konce poločasu srovnat nepodařilo. 

Vyhrát mohli oba

Domácí ve druhém poločasu zjednodušili svou hru, dlouhými balóny se snažili dostat se za obranu soupeře. Gólovou radost jim přinesla až standartka ze 73. minuty, kdy se míč po sérii odrazů dostal až k Horniakovi, který z bezprostřední blízkosti protlačil míč za brankovou čáru. O chvíli později mohl Horniak skóre zápasu otočit, bohužel pro Slovan jeho pokus skončil na horní tyči. Největší šanci na otočení zápasu měl bývalý hráč Těrlicka Maslov, jenže ten ve své šanci selhal, když zhruba z metru napálil míč pouze do střídajícího gólmana Volfa. Možnost zvrátit zápas na svou stranu měl i Gascontrol, ale domácí celek podržel skvělým zákrokem Mišovic. Derby tak za hezké kulisy 330 diváků skončilo nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér: "Utkání budu hodnotit negativně. Gascontrol je velmi nepříjemný soupeř a dokázal to i dnes. Taktika soupeře byla úspěšná, plus terén hrál soupeři do karet. Nedostali jsme se do kombinace a veškerá snaha byla zastavena dříve, než jsme mohli zakončit. Když už jsme překonali brankáře tak míč skončil na konstrukci brány nebo vedle. Gascontrolu vedení z prvního poločasu se nepodařilo udržet a hru jsme srovnali na 1:1 a tlak v posledních minutách k vedení nevedl. Ztratily jsme doma body.Musíme se z toho otřepat a do dalšího zápasu máme větší motivaci."

TJ Gascontrol Havířov
Trenér Jiří Lákončí: "Krásné derby se vším všudy. Slušný fotbal, emoce, krásné počasí, hodně diváků a opět spravedlivá remíza. V Suché a na Slovanu nás asi rádi mít nebudou, v Dětmarovicích aktuálně asi ano. Hráči zaslouží velkou pochvalu za dřinu, odhodlání a chuť."



Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - J. Staufčík [-] (46. T. Olišar [-] ) , T. Timp [-] , M. Klimek [-] , M. Sedlák [-] (39. O. Maslov [-] ) , J. Režňák [-] , T. Poncza [-] (65. V. Dvořák [-] ) , D. Horniak [-] , M. Zagóra [-] , M. Cavalcante [-] (77. M. Zdražil [-] ) , R. Krzyžánek [-] (65. P. Boudný [-] )

TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] (19. L. Volf [-] ) - M. Korzeniowski [-] , V. Bilan [-] (65. Z. Weiss [-] ) , J. Kuric [-] , O. Kulich [-] (65. M. Enenkel [-] ) , T. Wojtyna [-] , J. Miksa [-] , M. Kulhánek [-] , M. Pařík [-] (87. O. Pytlík [-] ) , R. Stuchlík [-] , D. Sliwka [-]

ŽK: 13. M. Cavalcante , 35. T. Poncza , 70. M. Sedlák , 92. O. Maslov - 5. D. Sliwka , 60. R. Stuchlík .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - PTÁČEK Tomáš, SÝKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza