1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Knínic řídil dvougólový Letfus


Branky


11

Knínice se zatím potácí ve spodní polovině tabulky a jsou namočeni do sestupových vod. To se jim povedlo částečně odčinit, když Letfus dvěma góly sestřelil Olešnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se prosadil Petrželka

Zápas začal v režii domácích, kteří měli většinu času míč na svých kopačkách a tvořili tempo hry. Rychlé přistupování k hráčům a okamžitá reakce domácích nedovolila soupeři dostat se do tempa hry. V 17. minutě přišla odměna v podobě gólu, kdy se dokázal prosadit Petrželka. Zanedlouho hlavní rozhodčí musel přerušit hru z důvodu silného deště. Tato přestávka vlila novou krev do žil hostí, kteří se hned po zahájení dostali do tempa a v rychlém sledu si dokázali vytvořit dvě nebezpečné šance. První gólovku ještě dokázal domácí brankář lapit, ale v druhé šanci se už hostující útočník Letfus nemýlil a vyrovnal stav utkání. Nepříjemný déšť a mokrý terén dělal hráčům Olešnice nemalé problémy a hra se víceméně vyrovnala. Do konce poločasu se ani jedno mužstvo nedokázalo prosadit a tak se do kabin šlo za remízového stavu.

 

Hrdinou hostí se stal Letfus

Druhý poločas už byl zase v převaze domácích, kteří se na nepříjemném terénu snažili přetáhnout vedení na svoji stranu. Jenže v 55. minutě přišel šok, když po chybě v defenzivních řadách si dokázal získat míč již skórující Letfus, který byl před brankářem nekompromisní a svoji střelou k levé dolní tyči poslal svůj tým do vedení. Olešnice se nadále trápila především v koncovce, kdy ani jedna šance neskončila za zády brankáře Lajšnera. O vyrovnávací branku se mohl postarat útočník Kleveta, který z hranice velkého vápna poslal míč do pravé strany brány, ale brankář byl pozorný a tuto ránu vychytal. I přes závěrečný velký tlak domácích byla obrana Knínic pečlivá a všechny šance dokázala eliminovat.

Knínice se po překvapivé výhře dokázala oddálit od sestupových pozic, zatímco Olešnice si stále drží průběžnou 4.-5. pozici společně s Doubravicemi.

REPORT: FC Olešnice



Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - J. Šafařík [-] , L. Kleveta [-] , J. Havlíček [-] (83. J. Hlaváček [-] ) - M. Peša [-] , F. Štarha [-] , M. Daniel [-] , D. Štarha [-] (72. T. Marek [-] ) , D. Kintr [-] - J. Petrželka [-] , J. Kleveta [-] (79. P. Žila [-] )

Knínice
L. Lajšner [-] - R. Kaderka [-] , V. Mucha [-] , M. Lajšner [-] , M. Korčák [-] (85. T. Tlustý [-] ) , M. Letfus [-] (86. P. Ščudla [-] ) , M. Letfus [-] , Z. David [-] , F. Sehnal [-] , J. Hejna [-] , P. Palán [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - PRUDIL Pavel, HORKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Olešnice zvládla těžký zápas v Drnovicích a za mě vyhrají i zde doma.