Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

22.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichotivá série Doubravice skončila, lídr nezaváhal


Branky


11

Doubravice měli skvělou formu, kterou chtěli prodat i nadále. Tentokrát jim ale vystavily stopku Boskovice, které nenechali nic náhodě a nasázely do sítě hostí 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hektický první poločas

Již od úvodu zápasu si domácí šli jasně za vítězstvím. První gól si připsal Hrabec hned ve 3. minutě, kdy jeho střela nejdřív orazítkovala tyč, ale nakonec míč dojel až za brankovou čáru. Hosté se dočkali odpovědi hned za 10 minut. Krásná kombinační akce po ose Daněk, Dovrtěl a přesně zakončující Adam Schuch znamenala brzké vyrovnání. Vyrovnaný stav však netrval dlouho. Postupně se v prosadil Jurka a dvakrát Hrabec a ve 24. minutě byl stav 4:1 pro domácí. Neubylo ani dalších 10 minut a síť za Podlouckým se znovu vlnila, tenokrát se po rohovém kopu prosadil osamocený Bayer a poslal domácí do vedení o 4 branky. Hosté si do pološasu však ještě jednou vzali slovo, kdy po dobrém napadání Dovrtěla se k míči dostal Schuch, který byl podražen a rozhodčí ukázal na pokutový puntík. Míč si postavil Dovrtěl a nemýlil se.

Domácí potvrdili dobrý výkon

Druhý poločas výrazným podílem ovlinlila bouře. Silný déšť a vítr se proháněl kolem hřiště podstatnou část hry. To však domácí nezastavilo a hrnuli jeden útok za druhým. První přesné zakončení druhého poločasu měl na svědomí po rohovém kopu opět Bayer. Svůj druhý gólový příspěvěk si na své konto připsal také Dovrtěl, který alespoň snižoval velice nepřiznivý stav. Jeho přesná hlavička po centru z levé strany byla tím posledním co hosté dokázali. Střelecký zápis uzavřel v 78. minutě Opluštil, který svoji dorážkou vstřelil gól s pořadovým číslem 7 pro domácí. Ti tedy potvrdili roli favorita a svůj náskok stabilizovali na 7 bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Nehráli jsme žádného "zanďoura", ale otevřený fotbal, který přinesl řadu pěkných akcí i gólů. Domácí po celý zápas dokazovali, že první místo jim patří právem, naše snaha k bodovému zisku nevedla. Již ve středu nás doma prověří mužstvo z V/Š, máme jistě po podzimním zápase co napravovat.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - L. Opluštil [-] , V. Hrabec [-] (46. J. Kazda [-] ) , J. Fidler [-] , R. Müller [-] , A. Všianský [-] (46. A. Sivera [-] ) , L. Sychra [-] (46. D. Sychra [-] ) , L. Jurka [-] , J. Odehnal [-] , P. Bayer [-] , P. Stria [-]

SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] , R. Dovrtěl [-] , M. Dvořák [-] , D. Maňoušek [-] , J. Daněk [-] , M. Daněk [-] , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , Z. Vach [-] (62. A. Svoboda [-] ) , O. Holomek [-] , M. Daněk [-] (73. M. Vach [-] )

ŽK: 19. P. Bayer - 20. M. Daněk , 69. R. Dovrtěl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - BRÁZDA Jan, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Boskovice po pár nezdarech opět ukazují svoji sílu a v domácím prostředí by měli Doubravici porazit.