0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč potvrdila roli favorita


Branky


18

Domácí se ve slepené sestavě drželi, ale na bod nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Jako první zahrozil hostující Adamec, který parádně trefil skákající míč, ale Šenkýř byl na místě. Po následném rohu domácí přežili velký závar. Na druhé straně Srnský vybídl ke střele Osmíka, ale ten šancí pohrdl. Na zpětnou přihrávku si poté seběhnul Klouda, hostující obrana jeho střelu dokázala zblokovat. Hosty mohl poslat do vedení Dlouhý, ale po Zahrádkově přihrávce bránu netrefil.

Hosté v závěru rozhodli

Hosté po přestávce ještě zvýšili svůj tlak a nakonec se dočkali branky po rohovém kopu, když se trefil Hráček, který zůstal nekrytý na přední tyči - 0:1. Hosté měli několik dalších povedených střel, ale jen rozchytali domácího gólmana Šenkýře, který vytasil několik parádních zákroků. Hostujícího brankáře zkoušel zaskočit Klouda, ale Pospíchal jeho střelu z úhlu vyrazil na rohový kop. V závěru ještě hosté kopali penaltu, ale tu i následnou dorážku lapil Šenkýř.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Vsadili jsme na pevnou defenzivu, obětavost a bojovnost. To se nám dařilo a byla velká škoda, že jsme v prvním poločase nešli do vedení. Po přestávce jsme neustáli velký tlak hostů. Díky brankáři jsme byli ve hře o cenný bod až do samotného závěru, ale hosté nás do větší šance nepustili.

SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): Ve Žďáru nás čekalo typické herní prostředí v jarní části. Soupeři jsou extrémně orientovaní na defenzivní práci a kluci hledají, zkouší, vymýšlí, jak tuto strategii překonat. Kredit všem hráčům, jak drží naši herní identitu stojící na konkrétních herních principech, za každého stavu a situace. Dále jako realizační tým chceme ocenit kluky, kteří z různých důvodů nemohou zasáhnout do utkání, přesto absolvují předzápasové meetingy a cestují i k venkovním utkáním a pomáhají budovat vítězný tým.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Peňáz [-] , M. Přibyl [-] (62. M. Mihok [-] ) , D. Kulhánek [-] , P. Matoušek [-] , P. Klouda [-] , M. Srnský [-] (79. L. Bulíček [-] ) , J. Osmík [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - R. Obrdlík [-] , T. Hobza [-] , K. Zerhau [-] , J. Zahrádka [-] (85. L. Raitmajer [-] ) , T. Zacha [-] (46. M. Hobza [-] ) , Š. Dvořák [-] (85. P. Matušina [-] ) , R. Adamec [-] , Š. Němeček [-] (74. O. Jeřábek [-] ) , L. Hráček [-] , V. Dlouhý [-] (74. M. Klepárník [-] )

ŽK: 47. M. Srnský , 54. J. Osmík .
Počet diváků: 12. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - NIEDERLE Zdeněk, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Gregor
Tip experta: výhra domácích

Žďár stejně jako Ledeč. Budou se chtít ukázat a dostat se ze dna tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů