M. Vágner 72. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice loupily v Ledči


Branky


72. M. Vágner (p.) - 19. M. Šmarda , 37. T. Válek
18

Rapotice po prohře v Bystřici naskočily na vítěznou vlnu a po Sapeli udolaly i Ledeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První půle, patřila spíše hostům, náznaky šancí domácích spolehlivě lapala jejich ofsajdová past a Rapotice dávaly najevo, že do daleké Ledče nepřijely jen na výlet. Ve 20. minutě po průniku Liusika z levé strany dostal do vedení hosty svojí první jarní brankou Michal Šmarda - 0:1. Navýšit vedení hosté mohli z několika slibných šancí, ale šance Ošmery, Durajky, nebo hezky kopnutý trestný kop Čecha byly bez gólového efektu. Domácí malinko upustili od své hry po zemi a hrozili jen po standardkách nebo nákopech o vápna. Všechny tyto snahy domácích spolehlivě likvidoval gólman hostů, a tak zahřmělo na druhé straně. Dlouhým odkopem od branky našel Ošmeru Tomáš Laš a po jeho prodloužení se velkým čtvercem prosmýkl Michal Šmarda a naservíroval gólovou přihrávku pro Tomáše Válka, který ve 37. minutě vstřelil svoji čtvrtou branku v rapotickém dresu - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

To čeho se hosté nejvíce obávali, přišlo v 55. minutě, když trenér domácích vypustil na hřiště ze řetězu utrženého krakena Josefa Štrose. Jeho neúprosný zápal pro hru zburcoval domácí. Obrana Rapotic včele s nestárnoucím Vikingem Honzem Matouškem však statečně odolávala až do 70. minuty minuty, kdy se po sporné situaci kopala penalta. Domácí hráč Vágner poslal projektil z bílého puntíku do šibenice a pořádně tak zatopil pod kotel - 1:2. Největší šanci na srovnání měli domácí po rohovém kopu. Naštěstí pro hosty domácí hráč na malém vápně promáchl a skóre se neměnilo. V 85. minutě přišlo pro hosty vysvobození, když v přetlaku emocí bouchl domácí papiňák Štros a po druhé žluté kartě se poroučel ze hřiště. Závěr si už gosté i s pomocí střídání a zkušeného rozkouskování hry pohlídali.

 

FC Rapotice / web



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Velká pochvala pro všechny hráče, že vypjaté utkání zvládli a zejména pak pro Honzu Matouška, který každým zápasem dokazuje, že věk je jen číslo.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Šťastný [-] (80. P. Brož [-] ) , P. Herčík [-] , M. Vágner [-] , M. Toula [-] (46. J. Stehno [-] ) , J. Fišer [-] (55. T. Žemlička [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , V. Horký [-] (62. O. Martinek [-] ) , V. Kučírek [-] , M. Píška [-] (55. J. Štros [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Válek [-] , T. Čech [-] , M. Laš [-] , J. Matoušek [-] , D. Liusik [-] , M. Šmarda [-] (90. M. Laš [-] ) , A. Palát [-] (80. P. Tesař [-] ) , R. Durajka [-] (92. M. Matoušek [-] ) , D. Zahrádka [-] , P. Ošmera [-]

ŽK: 30. M. Toula , 71. J. Štros , 80. P. Herčík - 24. R. Durajka , 50. A. Palát , 90. T. Čech , 90. M. Laš . ČK: 84. J. Štros .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - FRYČ Vlastimil, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Chlad
Tip experta: remíza

X - Vyrovnaný zápas, který skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza