1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se proti hostům až nečekaně na výhru nadřeli


Branky


10

Buchlovice nejtěsnějším možným výsledkem berou tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zábojník poslal domácí do vedení

Úvodních 20 minut se oba týmy oťukávaly a seznamovaly se s trávníkem, který jim často komplikoval kombinaci. Na míči byli více domácí, první střelecký pokus ale obstarali po chybě Belanta hosté, Valeš však střelu vykopl. První přímé zakončení na druhé straně gólem skončilo, Tomešek prodloužil míč u levé tyče a Zábojník ho na zadní tyči protlačil do sítě - 1:0. Hned o minutu později se hnal sám na bránu Tomešek, i přes evidentní držení a faul se však penalta nepískala. V další šanci se ocitl znovu Tomešek, který předskočil v souboji vyběhnutého brankaře, jeho lob ale skončil těsně vedle. Ve 38. minutě mohl znova skórovat Zábojník, jeho hlavička šla však těsně nad. Slavkov se na výraznější odpor do poločasu nezmohl a tak do kabin odcházeli domácí spokojenější.

Ve druhé půli jsme již branku neviděli

Ani úvod druhé půle mnoho krásy nenabídnul, až v 55. minutě posílal nebezpečný míč do vápna Tomešek na který Matyáš Karásek nedosáhl jen o pár centimetrů. Slavkov kontroval ranou z velké dálky, ta ale skončila nad. S přibývajícími minutami a se stále stejným skóre ale nervozita stoupala. Hra byla neurovnaná a tvrdá z obou stran. Slavkov cítil šanci a snažil se vše posílat do vápna, pozorná obrana domácích to ale zvládala. Velkou šanci měl jejich útočník, který však v jasné pozici vysoko přestřelil. Navíc přišla komplikace, po využití všech střídání se zranil H. Karásek a domácí museli dohrát několik minut v 10 mužích. Přesto domácí těsné vedení uhájili a získali 3 body!



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
René Kristýnek: Slavil jsem narozeniny, takže mi hráči dali příjemný dárek. Výhra ale byla hodně vydřená. Začali jsme výborně. V prvním poločase jsme byli více na míči, který jsme soupeři takřka nepůjčili. Slušně jsme kombinovali, ale nevytvořili si žádnou pořádnou tutovku. Až po autu Matěje Karáska se Tomešek prosmýkl mezi dvěma bránícími hráči, dal míč pod sebe na Zábojníka a ten v pádu novou dotlačil míč do sítě. Vzápětí měl další šanci Tomešek, který šel sám na gólmana a klidně se mohla pískat penalta. Pak mířil Zábojník hlavou vedle. I ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v aktivní hře a přidat druhý gól. Hosté se ale zvedli a začali mít navrch. Na konci střetnutí si vypracovali i velkou šanci, ale míč skončil vedle. My jsme v tu chvíli dohrávali skoro v deseti, protože se nám zranil jeden hráč a my už nemohli střídat. I když měl Slavkov ke konci tlak, vedení jsme ubránili. Na začátku jara nás trápí zranění. Nehráli Křiva ani Kořínek, a tak stoperskou dvojici poprvé tvořili Belant s Hromadou. Vyzdvihnout musím Patrika Zábojníka, který si branku zasloužil za celou přípravu, svůj přístup. Celou zimu odmakal, nevynechal jediný trénink a toto byla pro ně zasloužená odměna.

TJ Sokol Slavkov
Miroslav Mančík: Je to škoda. Měli jsme na to, abychom v Buchlovicích získali nějaký bod. I když nás bylo sotva jedenáct, odehráli jsme s Buchlovicemi vyrovnaný zápas. Domácí byli v první půli lepší, po změně stran jsme je zase přehráli. Jenom škoda, že jsme tam nic nedotlačili. Celkově moc šancí nebylo, bylo to o tom jednom gólu. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami. Utkání rozhodla akce a centr z boku. Po následné skrumáži jsme nepokryli odražený balon a inkasovali jsme. Kluci se ale nadřeli, za výkon si zasloužili vyrovnat. V zimě jsme získali brankáře Kuriála z Veselí nad Moravou. V mládeži chytal ligu, byl i v Olomouci, snad nám na jaře pomůže. Jinak ze zdravotních důvodů u nás skončil Škařupa. Jinak je tým stejný.



Sestavy


TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - J. Njambi [-] (55. V. Homechko [-] ) , R. Lukeštík [-] (66. D. Raštica [-] ) , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] (81. L. Kovářík [-] ) , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , O. Vašek [-] (66. J. Mikula [-] ) , H. Karásek [-] , P. Zábojník [-]

TJ Sokol Slavkov
R. Kuriál [-] - J. Halík [-] , V. Kůřil [-] , J. Michalec [-] , P. Zimčík [-] - J. Kotásek [-] , J. Kotek [-] , V. Berkela [-] , M. Chovanec [-] - R. Sládeček [-] , L. Man [-]

ŽK: 85. M. Hromada , 88. J. Mikula - 55. J. Kotásek , 66. J. Michalec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - TOMEŠEK Zdeněk (N), ŠIMEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím jednoznačně pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích