2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky nadále potvrzují formu


Branky


5

V Bohumíně se hrálo na velice špatném terénu a špatně připraveném hřišti. Přesto jsme viděli 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí průběh otočili

Utkání začalo hned gólem hostů, kdy se po dlouhém autu dostal k míči Ryba, ten potáhnul míč po lajně a odcentroval na volného K. Bélaie, který si s koncovkou poradil. Za dvě minuty se ocitl K. Bélai v podobné pozici, tentokrát pouze orazítkoval horní tyč. Zanedlouho se radovali také domácí, po obrovské chybě hostujícího hráče se zmocnil míče domácí záložník, který našel průnikovou nahrávkou Jordána, ten střelou k tyči nedal brankáři šanci a srovnal na 1:1. Ve 27. minutě Kurowski nevěděl co s míčem, tak z 25 metrů napřáhl a zkusil své štěstí. Střelu tečoval jeden z Loučanů a ta tak zapadla za bezmocného Němečka. V druhé části poločasu si oba týmy vypracovali ještě další šance, jenže je nevyužili. Poločas tak skončil výhrou domácích.

Loučané soupeře drtili

Hosté zřejmě dostali v kabině průvan, a ve druhém poločase soupeře nepustili prakticky k ničemu. Loučané vyrovnali z protiútoku, kdy centr K. Bélaie uklidil do sítě Ryba. V 52. minutě byl obrat dokonán, po bratrské souhře šel do sóla K. Bélai, který si položil brankáře Hekeleho a rázem se dostaly Louky do vedení. Po zbytek zápasu se Louky tlačili k zvýšení náskoku, to se jim ovšem nepovedlo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Louky
Trenér Bizoň: „Do utkání jsme vstoupili dobře a hned převzali kontrolu nad zápasem. Paradoxně nám ublížil rychle vstřelený gól, po kterém jsme si naivně mysleli, že to půjde samo bez bojovnosti a běhání. Po dvou chybách soupeř do poločasu skóre otočil. S hrou jsem byl hrubě nespokojen a v šatně musel přijít pověstný fén. V druhé půli jsme hned ze startu ukázali svoji kvalitu a věci z tréninku přenesli do zápasu. Rychlá otočka nás uklidnila a zápas jsme pak kontrolovali. Škoda neproměněných šancí a prvního poločasu."



Sestavy


TJ Viktorie Bohumín
E. Hekele [-] - P. Jordán [-] , M. Loskot [-] , M. Doležal [-] , L. Kurowski [-] , V. Nguyen [-] (37. M. Putnoki [-] ) , M. Lubojacký [-] , M. Pajak [-] , L. Džuga [-] , R. Grepl [-] (49. M. Gábor [-] ) , K. Bajda [-]

TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - R. Červený [-] , P. Gír [-] , J. Mitura [-] , J. Mráček [-] - D. Bélai [-] , K. Bélai [-] (70. O. Ludvík [-] ) , D. Piecha [-] (77. M. Glac [-] ) , V. Ryba [-] - M. Konderla [-] (72. J. Bizoň [-] ) , M. Petřkovský [-] (70. R. Heinisch [-] )

ŽK: 8. L. Kurowski , 39. M. Lubojacký , 66. L. Džuga - 34. M. Konderla , 65. P. Gír , 87. V. Ryba .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - WOJACZEK Jan, VALIŠOVÁ Anna Marie (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

19. 9. 2023 08:08
Výhra hostů