Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný výkon Svitávky proti mladému týmu Adamova


Branky


7

Rozjetá Svitávka se nezastavila ani doma proti omlazenému týmu Adamova. Jednoznačný výkon napověděl do jakých pater tabulky Svitávka míří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo jasno kdo bude lepším týmem

V Adamově sází na mládí. Po loňském posledním místě v přeboru se ubral tým zesoutoku Svitavy a Křtinského potoka novým směrem. Výrazně omlazený kádr vstoupil do sezóny s jednoznačným úkolem. Hrát a vyhrát. Koncept si hodně slibuje hlavně a Adamov, stejně jako Svitávka chce jít zase do okresu. Ovšem zápas na půde Svitávky pro Adamov nebyl úplně ten pravý. Svitávka již od začátku diktovala tempo hry a již ve třetí minutě se ujala vedení zásluhou nového kapitána Víta Bednáře. Svitávka přesně veděla co hrát a taky se jim to dařilo úspěšně aplikovat na hřišti. Po následujících patnácti minutách se prosadil Peňáz a na něj navýzal také Prudký. Poločas skončil jednoznačně lépe pro Svitávku, která si do kabin vzala tříbrankové vedení.

Svitávka jela dál

Postupně se Svitávka dále dostávala do šancí, spoustu z nich neokázali hráčí domácího celku využít, ale další čtyři se ujaly a skončily v síti. Prosadili se popořadě Bednář Roman, Bednář Vít, který dal svůj druhý gól v zápase, Bureš Lukáš a svoji druhou branku vstřelil také Prudký. Domácí si tak jednoznačně došli za vítězstvím a svými dosavadními výkony ukazují ostatním týmům, že také chtějí postoupit zpět do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel (trenér): Povinná výhra nad velmi omlazeným týmem Adamova. V klidném tempu jsme si došli pro 3 body. Kdybychom více šancí řešili důsledněji mohl být rozdíl ve skóre ještě větší. Příští kolo v Kotvrdovicích nás určitě čeká složitější výzva.




Sestavy


Svitávka
M. Pavel [-] (46. A. Klimeš [-] ) - P. David [-] (52. K. Hruška [-] ) , F. Chloupek [-] , T. Prudký [-] , T. Kamenický [-] , R. Bednář [-] (88. T. Novák [-] ) , D. Šacher [-] (68. L. Bureš [-] ) , T. Choruk [-] , I. Peňáz [-] (54. Š. Pinkava [-] ) , V. Bednář [-] , Š. Bednář [-]

Adamov
T. Šebek [-] (83. A. Dočkal [-] ) - J. Skoumal [-] , D. Pečínka [-] (62. M. Kilián [-] ) , R. Smolík [-] , M. Brandýský [-] , J. Skoumal [-] (62. J. Bavlnka [-] ) , F. Sedláček [-] , M. Janoušek [-] , T. Krátký [-] , V. Cinkl [-] , Š. Synek [-]

ŽK: 43. M. Janoušek , 47. D. Pečínka , 82. Š. Synek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NEČAS Jiří - NĚMEC Jiří (N), JANDERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Svitávka má Adamovu co vracet a tak před svými fanoušky vyhrají.

Tip: výhra domácích