D. Kusý 88.
1:1
(0:0)
82. M. Milar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Výborní brankáři a dramatický závěr. Palkovice si rozdělily s Ostravicí body.


Branky


88. D. Kusý - 82. M. Milar
17

Sobotní odpoledne nabídlo na hřišti v Palkovicích další okresní derby. Domácí nakonec favoritu z Ostravice v závěru sebrali dva body a drží se na průběžném osmém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominanci Ostravice bránil vynikající Smolík

Do souboje dvou týmů ze stejného okresu a stejného jména vstupovali lépe hosté z Ostravice. V tabulce se před utkáním nacházeli na komfortním prvním místě. Svou pozici navíc potvrdili v posledním utkání se Stachovicemi (5:2) . Domácí v posledním utkání uhráli remízu na hřišti Skotnice (3:3). Na utkání se v hledišti těšilo zhruba 120 diváků. Úvodní minuty naznačovaly akční utkání. Hned v první minutě nařídil po faulu Hušky sudí Nguyen slibnou standartní situaci pro hosty. Stýskalova rána sice mířila do levého rohu Smolíkovy brány, zkušeného brankáře ale nepřelstila. Domácí odpověděli první obrovskou šancí v 8.minutě,kdy po Bačově úniku chyběl k dorážce dobíhajícímu Vrtnému asi jeden krok. Brejková hra domácím vycházela. Po jednom z nich postupoval sám na brankáře hostů Bača, ale nedal. Ostravičtí po většinu poločasu ovládali hru. V zakočení ale buď chybovali nebo je svými zákroky strašil vynikající Smolík. Deset minut před koncem se zajímavou akcí blýskli palkovičtí. Bačův centr ale Vavříček zlikvidoval. První poločas tak skončil bez branek. 

Branky padaly až v posledních deseti minutách

Druhé dějství začali lépe domácí. V 51.minutě po akci Svobodníka pálil z dobré pozice Huška, trefil však jen náruč brankáře hostů. Útočná aktivita ale nechyběla ani hostům. Po hodině hry se po krásné akci před brankou ocitl Milar. Smolíka ale z otočky nepřekvapil. V 77.minutě mohl utkání rozhodnout domácí Vrtný, ale neprostřelil hostujícího gólmana. Skvělé výkony obou golmanů utnulo až posledních deset minut. V 82. minutě se po úniku a hezké přihrávce před branku ze strany ostravického Kopča prosadil nejlepší střelec soutěže Matěj Milar - 0:1. Odpověď domácích ale na sebe nenechala dlouho čekat. Dvě minuty před koncem základní hrací doby se po centru Bači prosadil rybičkou Daniel Kusý - 1:1. Sudí Nguyen závěrečným hvizdem přisoudil oběma celkům bod do tabulky.

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@pavelslosar5989

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Spravedlivá dělba bodů, výborný fotbal a kvalitní fotbalový zážitek pro skoro 200 diváků. To je stručná charakteristika tohoto derby utkání, ve kterém obě mužstva preferovala útočný fotbal, okořeněný nad průměrnými výkony obou brankářů. (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)

TJ Sokol Ostravice
Martin K., člen klubu: Tři ze čtyř hráčů základní sestavy v obraně dneska chyběli, proto beru bod jako úspěch. Museli jsme hodně improvizovat, když naši krajní ofenzivní hráči hráli beky, Březina na stoperu zase nehrál půl rohu zápas. Škoda nějakého nedotaženého útoku v prvním poločase, v tom druhém jsme zase přežili šance Palkovic a vypadalo to na zasloženou remízu. Pak se nám podařilo v utkání vést, ale neudrželi jsme to dlouho a tak nakonec bod je dobrý pro oba týmy... Jak my tak i Palkovice mohly v posledních minutách utkání obrátit na svoji stranu. (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)



Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Kožušník [-] , P. Burda [-] , J. Farský [-] - J. Huška [-] , A. Kavka [-] , J. Vrtný [-] , M. Svobodník [-] (58. T. Neuwirth [-] ) - D. Bača [-] , L. Kaulinec [-] (71. D. Kusý [-] ) , L. Slanina [-] -

TJ Sokol Ostravice
T. Vavříček [-] - T. Hodula [-] (60. O. Stonavský [-] ) , T. Kopčo [-] , A. Březina [-] , M. Mohyla [-] (80. J. Pavelec [-] ) , M. Milar [-] , P. Stýskala [-] , P. Jucha [-] , L. Kubásek [-] , D. Plucnara [-] (60. M. Stonavský [-] ) , P. Jedlička [-]

ŽK: 31. D. Plucnara , 52. T. Hodula , 71. P. Jucha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NGUYEN HUU Hung - KOTAS Adam, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sokol Ostravice | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů