3:0
(0:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl kontumován.


Branky


10

Sobotní zápas mezi Vlčovicemi a Fryčovicemi nabízel souboj dvou týmů, které mají určitě oproti loňské sezóně daleko větší ambice. Po ukončení zápasu nakonec došlo ke kontumaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj na hřišti rozhodla vlastní branka

Zápas přímo na stadionu sledovala téměř stovka diváků. Do Fryčovic přijelo mužstvo Jana Kovala, které si chtělo napravit dojem po domácí vysoké porážce s Jeseníkem. Domácím se v předchozím kole podařila uhrát remíza na hřišti Palkovic, a tak do utkání nastupovali se čtyřbodovým polštářem. Dění na hřišti od úvodních minut kontrolovalo fryčovické mužstvo. Drželo míč na svých kopačkách a vytvářelo si šance. Personální absence se ale na domácích postupem času čím dál víc projevovala a fryčovičtí své šance nevyužívali. Ojedinělou akcí naopak skórovali Vlčovice. Ve 38. minutě tečoval dalekonosný přízemní centr na přední tyči jeden z domácích stoperů. Míč se od něj odrazil přímo brankáři Zapletalovi mezi nohy. Sudí Kubáček nakonec připsal branku Michalu Růžickovi - 0:1. Víc už se do poločasu nestalo a oba týmy šli do kabin za stavu 0:1.

Osudové střídání

Poločasová přestávka přinesla klíčovou změnu pro celý osud utkání. V prvním poločase se nepříjemně zranil na straně Vlčovic Martin Müller, kterého musel ve 14. minutě nahradit dočasně Matěj Hrnčárek, aby jej pak v poločasové pauze nahradil Milan Štěpjak. Na straně domácích se do hry dostal Galásek s Chalachanem, kteří nahradili Bílka a Giňovského. Ani tyto změny ke zlepšení koncovky domácích ale nepřispěli. Šancí měli fryčovičtí dostatek, ale postupem času se přizpůsobili hře hostů z Vlčovic. Utkání tak v základní hrací době skončilo vítězstvím 1:0 pro Vlčovice.

Zápas měl ale dohru. Právě poločasové střídání vlčovických brankářů bylo předmětem pozápasových diskuzí. Milan Štěpjak, který se na hřiště dostal v poločasové přestávce, totiž neměl údajně před zápasem v zápise vůbec figurovat. Fryčovičtí se tak rozhodli podat protest k dispciplinární komisi, která jim nakonec dala za pravdu a rozhodla o kontumaci utkání ve prospěch Sokolu. Vlčovičtí mají šanci se proti rozhodnutí DK odvolat.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - O. Giňovský [-] (46. L. Chalachan [-] ) , P. Bílek [-] (46. F. Galásek [-] ) , D. Hora [-] , M. Václavík [-] (69. D. Urbiš [-] ) , V. Lyčka [-] (75. P. Štefek [-] ) , O. Tyleček [-] , A. Dryák [-] , L. Čulák [-] , J. Filipec [-] , R. Zahradník [-]

FC Vlčovice - Mniší
M. Müller [-] (14. M. Hrnčárek [-] ) - V. Balcárek [-] , J. Muller [-] , P. Chytil [-] , D. Kučera [-] - J. Rusnyák [-] (75. R. Palacký [-] ) , R. Balcárek [-] , M. Růžička [-] , L. Maruchnič [-] - P. Wolf [-] , A. Geryk [-] (80. A. Kozák [-] ) -

ŽK: 77. F. Galásek - 30. M. Růžička , 48. R. Balcárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - SMETANA Patrik, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích