Bukovec jel do Hrádku s nadějí dalších bodů, dostal ale ,,bůra´´


Branky


18. M. Sikora , 32. M. Sikora , 63. L. Liberda , 86. B. Borski , 88. B. Borski - 72. M. Kantor (p.)
6

Bukovec bojuje s Vojkovicemi o 4.místo v tabulce, avšak Hrádek je díky této výhře již 6. !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádku vyšel vstup do utkání již po několikáté

Zápas v Hrádku vyšel mnohem lépe domácím. Hostům z Bukovce se zápas vůbec nevydařil. Skóre zápasu otevírá v 18.min nejlepší hráč zápasu Marek Sikora a to střelou zhruba z 20 metrů, kde míří přesně k tyči 1:0.

 

 

Hrádek hrozil hlavně ze standartních situací, které hrály na své vysoké hráče. Z jedné takové přidává ve 32.min druhou branku opět Marek Sikora, který se hlavou nemýlí 2:0. Bukovec v prvním poločase zkoušel ohrozit bránu z dálky, ale neuspěšně. Do žádné větší šance se hosté v první půli nedostali. 

Druhý poločas měli hosté lepší, své šance nedali a tak Hrádek rozhodl

Do druhé půle vstoupili mnohem lépe hosté, jenže územní převahu ani dobré šance nedokázali proměnit. A tak se o slovo opět přihlásili domácí. Do otevřené obrany Bukovce zasazují v 63.min třetí ránu,když Lukáš Liberda z hranice šestnácky tvrdou ránou pod břevno nedává brankáři šanci 3:0.

 

 

Sympatické bylo, že ani tak Bukovec nesložil zbraně a chtěl s výsledkem něco udělat, což se mu povedlo. V 72.min po po faulu na Tomáše Starzyka proměnuje pokutový kop Marek Kantor 3:1. Poté hosté zahodili asi 3 dobré šance a nebo je vychytal David Stach.

 

 

 

A když se Bukovci nepodaří snížit na rozdíl jediné branky, zápas tak definitivně rozhodují domácí po rychlých kontrech. Do otevřené obrany se prosazuje

rychlonohý štírek Bogdan Borski, který v rozmezí dvou minut přidává postupně dvě braky a uzavírá skóre zápasu na

konečných 5:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,Dnešní zápas nám vůbec nevyšel. V první půli jsme byli všude pozdě. Domácí trestali hlavně ze standartních situací. A když už jsme ve druhé půli chtěli něco zahrát, tak nám to vázlo. Nakonec Hrádek ke konci přidává dvě branky a my odjíždíme s přídělem. Domácí odehráli celkem slušné utkání, nejlepším hráčem Hrádku byl M. Sikora. ´´



Počet diváků: 55. Rozhodčí: PETROŠ Radim - KREŽELOK Ondřej, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře