S. Brož 47.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté přijeli odhodlaní domácím sebrat body, ale těsně prohráli


Branky


47. S. Brož
5

Domácí minulý týden doma jasně porazili Hukvaldy i díky brance Dominika Kopce 5:1. Hosté zase zvládli přestřelku 5:4 proti Pržnu a hattrickem se na tom podílem Adam Puczok. Tentokrát padla jenom jedna branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli lepší vstup do utkání

Oproti minulému zápasu domácí nastoupili v cela obměněné sestavě, jelikož jim chybělo pět hráčů ze základní sestavy, ale i tak si na soupeře věřili. Domácím chyběli oba kapitání a tak s páskou na ruce, a díky velké marodce nastoupil netradičně na hrotu brankář Florián Hradečný. To hosté pro změnu nepřijeli se zkušeným Zbončákem a Kufou.

 

Ovšem od začátku zápasu Mosty vypadaly více nabuzení než domací. A domácím tak trvalo nějakou dobu než chytli tempo zápasu. Ani jeden tým nepředváděl koukatelný fotbal a hrály se spíše dlouhé nakopávané míče, které končily v zámezí. Střel bylo dost,ale ani jedna mezi tři tyče. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0. 

Nepozornost na začátku druhé půle , stála hosty body

Začátek druhého poločasu domácím vyšel na výbornou. Jelikož balon skončil v zámezí a Michal Garba neváhal ani chvíli a hodil míč podél lajnové čáry, k němu se dostal Dominik Kopec a nahrával pod sebe, kde číhal Samuel Brož a ten uklidil míč už do odkryté brány 1:0. Domácí byli lepší, ale jakoby jim dokonce docházeli pomalu síly.

 

A tak znovu začali přebírat otěže zápasu hosté. Mosty se taky dostaly k jedné velké šanci, když už to vypadalo, že se zápas bude hrát tzv. od znova, tak naštěstí pro domácí byl ve správný čas na správným místě Matěj Šigut a míč, který letěl už do prázdné branky zázračně vypíchnul pryč. Ke konci už se zápas jen dohrával. Hosté si minimálně bod zasloužili, ale štastnějším mužstvem jsou tak nakonec domácí.  



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Florian Hradečný (hráč): ,,V druhém poločase jsme mohli dát o 2-3 góly více, ale vůbec nám to nevadí, jelikož bereme tři body. Nejlepším našim hráčem byl Otakar Kulhánek, který předvedl vzadu bravurní výkon a nenechal propadnout žádný nakopávaný míč. Nejlepším hráčem hostu byl Ondřej Jochymek, který předvedl bravurní výkon v obraně.´´

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur (trenér): ,,Byli jsme lepší od začátku utkání, nedali jsme šance. Měli jsme více příležitostí a soupeř byl k poražení. O poločase říkám klukům v kabině ať si dají pozor na vstup do druhého poločasu a my dostaneme hned na úvod branku, která rozhodla o zápase. Dnes nám chyběla zkušenost Zbončáka a Kufy. Určitě chci vyzdvihnout výkon našeho obránce Ondry Jochymka, hrál skvěle.´´



Sestavy


SK Metylovice
V. Šigut [-] - O. Fiala [-] , M. Bílek [-] , M. Garba [-] , O. Kulhanek [-] , A. Máj [-] , D. Kopec [-] , T. Hetmer [-] , F. Hradečný [-] , M. Šigut [-] , M. Trybula [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - V. Černoch [-] , A. Puczok [-] , M. Bednár [-] , F. Žídek [-] , J. Szotkowski [-] , M. Samiec [-] , O. Jochymek [-] , P. Šafařík [-] , M. Szotkowski [-] , D. Frola [-]

ŽK: 20. M. Garba , 73. M. Šigut , 87. M. Bílek - 22. D. Frola .
Hráči zápasu: O. Kulhanek - O. Jochymek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POKORNÝ Tomáš - ŠULOVSKÝ Milan, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy vyhrály v úvodním jarním kole. Zápas bude nejspíše vyrovnaný, ale více tipuji vítězství Metylovic.