0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov si z Nýřan odváží všechny tři body


Branky


15. J. Adam , 91. M. Janča
9

Do Nýřan zavítali hosté ze Sulkova. Mezi oběma týmy byl v tabulce rozdíl pěti bodů, utkání ale zvládli lépe hosté ze Sulkova a dotahují se na pouhé dva body od Nýřan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1 pro hosty

Utkání začalo ve svižném tempu a již ve druhé minutě po chybné přihrávce v pokutovém území mohli jít domácí do vedení, střelu však vytáhl gólman hostů na roh. Herně se hra přelévala ze strany na stranu, obě mužstva hýřila aktivitou. Po jedné akci získal míč na pravé straně hostující Jan Adam, balón vedl až k bráně a z úhlu prostřelil gólmana. 1:0. O šanci zvýšit skóre připravil hosty sudí, když po faulu posledního obránce na hraně pokutového území nepustil hosty do výhody a hru přerušil. Snaha domácího mužstva o vyrovnání většinou ztroskotala na příliš dlouhých přihrávkách, které končili v zámezí, nebo je posbírala hostující obrana, která působila jistěji. 

Pojistka v 91. minutě

Druhý poločas se nesl v podobném duchu a obě mužstva byla aktivní. Domácí měli možnost vstřelit branky z trestného kopu, ale dva jejich pokusy bravurně vychytal skvělý Pavel Vavřík. Ani hosté nevyužili jejich dobře vypadající akce, když byli zbrklý v zakončení. Občas hostům pomohla i nutná dávka štěstí, když balóny létaly kolem tyče, nebo je pohlídala dobře hrající obrana. V 91. min pak hosté postupovali ve třech a na poněkolikáté se jim podařilo vstřelit branku, Marek Janča. Zbytek zápasu si hosté pohlídali.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Ve vyrovnaném zápase jsme byli šťastnější my. Podržel nás hlavně gólman P. Vavřík a obrana dnes hrála také slušně. Díky klukům za bojovnost a za body.



Sestavy


TJ Nýřany
F. Basl [-] - V. Bercha [-] , J. Niedermayer [-] , J. Rosol [-] (65. O. Mahdal [-] ) , L. Šlégl [-] - M. Polan [-] , M. Kalibán [-] , D. Routschka [-] , J. Šindler [-] - A. Aliyev [-] - J. Pospíšil [-]

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - D. Králík [-] , J. Mašek [-] , A. Mašek [-] , O. Mazur [-] , J. Adam [-] (82. L. Kur [-] ) , M. Straka [-] , L. Neubauer [-] (75. J. Buršík [-] ) , M. Janča [-] , M. Uzel [-] (27. J. Nevečeřal [-] ) , E. Ramadan [-]

ŽK: 90. M. Janča .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MESTL Vlastimil - PONDĚLÍK Ludvík (N), PECHÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích