3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá si s přehledem poradila s posledními Dětmarovicemi


Branky


16

Oba týmy byly do sobotního utkání pozitivně naladěny výhrou v prvním jarním kole. Zatímco sestava Doberských se oproti podzimu takřka nezměnila, Dětmarovice prošly velkou změnou a pořádně posílily. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá si vytvořila jednobrankový náskok

Úvod utkání byl opatrný z obou stran, protože se žádný z týmů nechtěl dopustit zbytečné chyby. To doprovázely i ostřejší zákroky, díky kterým tasil rozhodčí žluté karty na obou stranách. Otěže přebrali domácí, když začali postupně přidávat na tempu. K jejich smůle však trestuhodně zahazovali obrovské šance. Tomuto vystavil konec navrátilec, běhavý dorostenec, Dušan Šmahaj, který úspěšně dorazil míč do brány po střele Zíchy. Do poločasu mohli Doberští přidat i další góly, ale s produktivitou se rozhodně nepotkávali. 

 

Doberští toho soupeři příliš nepovolili

Během prvních dvou minut v druhém poločase si domácí znovu vytvořili dvě tutovky. Tu první trestuhodně zblízka zahodil výborně hrající Pokorný. Stejný hráč o minutu později překonal brankáře, avšak branka pro jeho těsné ofsajdové postavení neplatila. V 64’ minutě se po centru a následné přihrávce objevil před bránou osamocený Petr Gryžboň, který nezaváhal a poslal svůj tým do dvougólového vedení. Tři minuty na to vypukla doberská radost potřetí. Po nádherné přihrávce šel do samostatného úniku Ondřej Zícha, který si se štěstím zachoval pověst kanonýra, když se mu nadvakrát podařilo dostat míč do sítě. Zbytek utkání se dohrál v podobném duchu. Domácí diktovali tempo hry a zahazovali šance. I přesto však berou zcela zasloužené 3 body.

 

Videosestřih zápasu:

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
Martin Sekanina - útočník: Během utkání jsme jednoznačně diktovali tempo hry a je škoda kolik šancí jsme zahodili. Mohlo být hotovo po prvním poločase, takhle hrozilo, že soupeř z náhodné akce vyrovná a pošle nás tím do kolen. Nicméně jsme bojovali a dvěma brankami v rychlém sledu jsme si zajistili první domácí výhru na jaře. Věřím, že v nastaveném trendu budeme pokračovat a formu potvrdíme příští víkend v Orlové.




Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - M. Pokorný [-] , K. Koloničný [-] (63. M. Sekanina [-] ) , D. Šmahaj [-] (63. R. Foldyna [-] ) , P. Platoš [-] - O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] (76. J. Zicha [-] ) , J. Otipka [-] - O. Zícha [-] (76. F. Čapčuch [-] ) , F. Georgiovský [-] , J. Filipčík [-] -

SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - D. Gill [-] , P. Pěgřim [-] (80. L. Zavacký [-] ) , V. Klečka [-] , T. Mleziva [-] - D. Římanek [-] , P. Beilner [-] , P. Zahatlan [-] , M. Ristovský [-] (76. A. Kotrla [-] ) , P. Gír [-] (53. M. Skácelík [-] ) - L. Dostál [-] -

Místo: Dobrá. Počet diváků: 101. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - SVOBODA Marian, ŠIGUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Hosté zahájili boj o záchranu domácí výhrou nad Nýdkem a ani z Dobré neodjedou s prázdnou, očekávám remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů