Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólové vedení nebylo pro Lány těžké ukočírovat


Branky


0

Lány měly před utkáním se Senomaty jen jedno vítězství, ale v sobotním domácím utkání si trochu zvedly sebevědomí. I když jim v jednu chvíli chyběla mezihra, tým Davida Dudášika se dostal poměrně hladce do čtyřbrankového vedení, které nezkomplikovaly ani dva zásahy Tajbla s Máchou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány prakticky rozhodly už v prvním poločase

Skóre se v tomto duelu otevíralo z pokutového kopu, který si na puntík postavil Švolba a neměl s jeho provedením problém - 1:0. Poté se Senomaty dostaly chvíli do tlaku, ale domácí hráče držel skvělý novák v brance. Po půl hodině hry přidal pojistku opět Švolba, po jehož trefě se hrát fotbal nahoru dolů.

Na 3:0 zvýšil ve 42. minutě ještě Putík a bylo téměř hotovo.

Drama domácí nepřipustili

Když rozhodčí Říha zahájil druhý poločas, hrály se pouhé tři minuty a Matějka už poslal nádhernou střelu na zadní tyč - 4:0. Po čtyřech minutách byl rozruch i na druhé straně, když po hrubé chybě Lán zakončoval Mácha nikým neatakovaný z malého vápna - 4:1.

Senomaty se začaly dostávat do šancí a opět jen díky Novákovi nezačalo skóre šplhat. Tomu se Lány přece jen neubránily a Loskotova hrubka nabídla Tajblovi další gól, ten možností snížit nepohrdl - 4:2.

V poslední minutě utkání mohl brankový účet navýšit po akci Švolby s Dudášikem mladý Keller, ale jeho pokus už gólem neskončil.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
David Dudášik (trenér Lány): Musím pochválit celý tým za práci během zápasu, hoši splnili vše, co jsme si řekli před zápasem. Chvílemi nám sice nefungovala mezihra, ale naštěstí jsme skoro rozhodli už v prvním poločase.




Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - V. Loskot [-] , L. Krob [-] , P. Dudášik [-] , J. Loskot [-] - P. Rajgl [-] , Č. Dolák [-] , D. Jirava [-] (56. D. Keller [-] ) , J. Matějka [-] - L. Švolba [-] , R. Putík [-] (79. D. Dudášik [-] )

SK Senomaty
P. Zemjanek [-] - O. Kučaba [-] , J. Tajbl [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] - A. Polcar [-] , R. Trešl [-] , P. Katona [-] , P. Králička [-] - L. Mácha [-] , J. Vávra [-]

Hráči zápasu: L. Novák , R. Putík , J. Matějka .
Místo: Stadion Vlastimila Švolba. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Říha Michael - Kučera Jiří, Titlbach Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.