1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná doplatila na tragický výkon


Branky


0

Olešná po menší ztrátě v Janově, stále šlapala na záda rakovnické Olympii a stejně jako ona, ještě neprohrála. Kolešovice naopak odjížděly na půdu favorita v roli outsidera, ale obrázek na hrací ploše vypadal poněkud jinak… 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mizerný výkon Olešné Kolešovice potrestaly jen jednou

Lev diktoval tempo hry a Olešná se musela především bránit. Obrovské šance neproměnili Daniš, Polánek a dvakrát Houška, který v první šanci trefil břevno a pak ho skvěle vychytal brankář Bělohradský.

Zaslouženou odměnou byl pro Kolešovice gól Daniše z pětatřicáté minuty. Sám trenér domácích byl z výkonu svého týmu v prvním poločase tak znechucený, že to slova nedokázala popsat.

Snížení přišlo jen z pokutového kopu

Po změně stran se přece jen domácí trochu zvedli, ale nejdřív mohli rozhodující zásah přidat hosté. Výborně znovu zasáhl brankář Olešné. Na hřišti pak začali dominovat už jen domácí a hnali se za vyrovnáním.

Spolehlivě hrající obrana s Herinkem v brance odolávala, mnohdy i se štěstím. Například v 70. minutě, kdy Herinka zachránila pravá tyč. Domácí se čím dál tím víc tlačili do útoku, a tak vznikaly příležitosti k brejkům.

Jeden takový využil skvělou střelou zpoza vápna Houška a Kolešovice vedly 2:0. Domácí se branky přece jen dočkali, když v samém závěru fauloval ve vápně Rychtařík a Tomáš Vodrážka pokutový kop s přehledem zvládl.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal (trenér Olešná): Nevím, jak sobotní duel s Kolešovicemi zhodnotit jinak. Takový hnus, jaký jsme předvedli v první půli, jsem hodně dlouho neviděl. Bez nasazení, bojovnosti a chutě poprat se o výsledek, by tento výkon nestačil ani na IV. třídu. Ve všech soubojích jsme byli (pokud jsme vůbec do souboje šli) později, u všech odražených míčů byl dříve soupeř, prostě nebylo nic, na co by se dalo ve druhé půli navázat. Po důrazné domluvě v kabině došlo ve druhém poločase ke zlepšení, vytvořili jsme si i nějaké šance, ale gól bychom ze hry nedali ani do neděle. Kolešovičtí se pro nás pomalu stávají postrachem a po zásluze odvážejí z Olešné 3 body.

Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (vedoucí Kolešovice): Dnes to byl naprosto jiný výkon, než proti Lužné a myslím, že si zaslouženě vezeme nečekanou výhru z Olešné, i když druhou půlku domácí hodně zlobili. První půle byla z naší strany fotbalová, měli jsme dát alespoň dvě branky, po přestávce už to byl hlavně boj. Teď musíme potvrdit tyhle 3 body doma se Senomaty.



Sestavy



Český Lev Kolešovice
J. Herink [-] - J. Kovář [-] , J. Vician [-] , P. Matějovský [-] , M. Štícha [-] - M. Holeček [-] , J. Daniš [-] , P. Barthel [-] , M. Stiska [-] - M. Houška [-] , D. Polánek [-]

ŽK: 10. P. Telvák - 10. J. Daniš .
Hráči zápasu: J. Daniš .
Místo: Sportovní areál Olešná. Rozhodčí: Strouhal Jiří - Knot Tomáš, Herink Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.