3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov doma prostě umí, poznaly to i Senomaty


Branky


0

Janov má za sebou druhé domácí utkání v řadě a ještě ho čeká i třetí, a to hned příští týden, kdy na svém hřišti přivítá ambiciózní Kněževes. O dva body obral nejprve Olešnou a v sobotu si poradil se Senomaty, které zůstávají v tabulce nejvyšší okresní soutěže na předposledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční územní převahu domácích dokázal po autovém vhazování až do vápna a následné chybě brankáře Kučaby zúročit vedoucí brankou Alievič. Místo toho, aby to Janovské povzbudilo, začali nesmyslně komentovat výroky dobře rozhodující trojice arbitrů a jejich hra začala být nepřesná.

Toho mohly Senomaty několikrát využít. Tutovku měl na kopačce Polcar, ale v této části zápasu domácí opět podržel nad vodou Kopáček. 

Ve druhém poločase využil Janov snahu senomatských hráčů o vyrovnání a do otevřené obrany se podařilo Petákovi navýšit skóre. Utkání zdramatizoval ještě v 70. minutě hostující Vávra, který snížil na 2:1 z přímého volného kopu.

Pár minut poté vzali otěže utkání do svých rukou opět hráči Janova a nekompromisní dělovka Rosy po chybné rozehrávce do středu hřiště Katounou definitivně rozhodla o čtvrtém vítězství svěřenců Milana Amlera. Senomaty bohužel zatím na své body stále čekají, třeba se o ně poperou už za týden v Kolešovicích.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí Janov): Pomohla nám rychlá branka na úvod a také jsme dokázali využít brejkové situace. Jsme rádi za další vítězství na našem hřišti.

SK Senomaty
Jaroslav Kodeš (vedoucí Senomaty): Hodnocení může být každý týden stejné. I když třeba držíme míč na svých kopačkách víc, tak šance, které máme, proměnit neumíme. Naopak v obraně děláme hrubé chyby, které soupeři trestají. Trápíme se takto již několikátý zápas.



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - T. Čuda [-] , J. Melč [-] , M. Rosa [-] , J. Koukal [-] - J. Černý [-] , M. Haluza [-] (78. J. Koukal [-] ) , A. Alijevič [-] (55. J. Kail [-] ) , L. Bajer [-] - M. Peták [-] , R. Konvalinka [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Tajbl [-] , M. Hudák [-] , J. Kodeš [-] , M. Karnold [-] - P. Králička [-] (78. M. Sailer [-] ) , A. Polcar [-] (73. M. Jelínek [-] ) , M. Česák [-] (64. P. Česák [-] ) , P. Katona [-] - J. Vávra [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 35. L. Bajer - 22. R. Trešl , 35. M. Hudák .
Místo: SK Senomaty. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Titlbach Marek - Dědek Josef, Dědková Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.