3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle hrály, ale víc bodů získaly Senomaty


Branky


35. M. Karnold , 37. L. Mácha - 26. P. Hrbek , 71. J. Sláma
0

Krutý osud pro Hředle, šťastný konec pro Senomaty. Ty sebraly body favorizované Olympii a v sobotu si připsaly další dvě čárky, když dotáhly utkání s Hředlemi na remízu a pak ještě na poslední chvíli vykřesaly svůj sedmý bod z penalt. Slabý dvouminutový výpadek hostů měl nakonec velmi nemilostrdný dopad...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli hosté aktivnějším týmem a domácí v poli přehrávali. Vyústěním byla branka Hrbka, který využil svého postavení na ofsajdové hraně a Kučabu prostřelil.

Nutno říci, že domácí pomezní rozhodčí laik signalizoval ofsajd, což hlavní rozhodčí Hamouz jako ofsajd (pravděpodobně správně) nevyhodnotil. Pak přišla dvouminutovka v utkání, kdy Hředle dvakrát neskutečně propadly v obraně a domácí skóre otočili.

Nejprve se ve 37. minutě prosadil kapitán Karnold, poté ho doplnil Mácha, který  v minulých zápasech pykal trest.

Druhý  poločas byl jen hrou na jednu branku.  Senomaty bránily v devíti lidech na vlastní šestnáctce a na oba své útočníky nebyli schopni dostat míč. Těžko se hostům hrálo do zavřené obrany, ale i přesto se do šancí dostávali.

Střely Hředelských zablokoval ale obraný val nebo brankář Kučaba, často byli hosté v zakončení i nepřesní. Vyrovnání přišlo z pokutového kopu, kdy byl centr ze strany zastaven v pokutovém území rukou. Dvacet minut před koncem srovnal z desítky středopolař Sláma a jeho tým měl ještě dost času na to, aby strhl vítězství na svoji stranu.

Hosté měli k vítězství blíž, o to víc, když se objevil sám před Kučabou v nastaveném čase Bechner, který jen o milimetry minul branku. Senomaty nakonec na svém hřišti, kde hrály teprve pdruhé, sebraly soupeři nejen bod, ale dokonce dva.

Zlatý bod z desítek pro Senomaty

Hředle sice měly náskok v rozhodujících pokutových kopech 3:1, ale nakonec zbylí tři střelci hostí prodadli, a tak pomocný bod berou Senomaty.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jaroslav Kodeš (vedoucí):

FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí): Těžko se hodnotí. Kromě pěti minut první půle jsme byli jednoznačně lepším týmem. Domácím jsme bohužel dovolili dvakrát během dvou minut skórovat. I přesto jsme měli brát tři body. Tlak ve druhém poločase byl obrovský a domácí se s míčem pod kontrolou na naši polovinu snad nedostali. Bohužel finální fázi jsme neřešili zcela ideálně, a tak jsme dokázali jen vyrovnat. Co se týče penalt, tak nechápu. Máme dva mečboly a nic. Fotbal byl dnes k nám hodně krutý.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Hůla [-] , O. Havel [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] - P. Králička [-] (76. A. Polcar [-] ) , R. Trešl [-] , P. Katona [-] , M. Karnold [-] - L. Mácha [-] , J. Vávra [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , V. Holý [-] , M. Došek [-] , M. Pichnarčík [-] (46. V. Hladký [-] ) - D. Šmíd [-] , P. Hrbek [-] , J. Sláma [-] , M. Holý [-] - A. Vitner [-] , D. Bechner [-]

ŽK: 70. R. Trešl , 80. O. Kučaba , 90. L. Mácha - 44. D. Bechner , 66. M. Somol .
Místo: SK Senomaty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hamouz Jakub - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.