1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice s defenzivní taktikou neuspěla


Branky


0

V překrásném odpoledni zajížděli do Kněževsi jeseničtí fotbalisté. Ti se po odevzdaném výkonu doma se Senomaty moc nepředvedli, zvolili spíš defenzivní taktiku. Domácí, kteří měli více šancí, nakonec po jediné trefě Hanycha získali tři body do tabulky. Jesenice dohrávala v deseti a prohru nesla špatně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výroky, karty a zákroky dominovaly nad krásou

Od prvních minut se hrál bojovný fotbal, tak už to mezi těmito soupeři bývá. V první šanci se ocitl Hanych, který bohužel trefil jen brankáře. Ve 12. minutě dostal za faul před vápnem žlutou kartu Vrábík, ale exekutor kopu J. Pfejfer s trestným kopem naložil prachbídně.

O chvíli později Holeček naservíroval Hanychovi před branku, ale pas šel jak se říká "na vocas" a Hanych kolenem přestřelil. Ve 35. minutě se k přímému kopu postavil domácí Vrábík a ze čtyřiceti metrů provětral brankáře hostů Řehoře, který jen tak tak míč vyrazil.

Poločas skončil 0:0 a moc krásy nepřinesl, spíše se diváci dočkali pár ostřejších zákroků i slov od obou táborů. Některé výroky i zákroky byly odměněny žlutým kartonkem.

Jediná Hanychova trefa rozhodla o výhře Kněževsi

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Domácí měli o něco více ze hry, ale bohužel se nedokázali prosadit. Hanych namířil vedle tyče, Kozákova střela byla zblokována. Místy zahrozili i hosté, ale ničeho vážnějšího se nedopustili až na pár pokusů, které se většinou mezi tyče nevešly.

S přibývajícím časem vzrůstaly emoce u některých hráčů a podle toho to také vypadalo. Sudí Říha neměl situaci vůbec jednoduchou a nejednou musel sáhnout do kapsičky. Hosté měli v 80. minutě slibnou příležitost z tresného kopu z poza vápna, ale trefili pouze zeď. V 82. minutě musel pod sprchy po druhé žluté kartě hostující kapitán Petr John.

Dlouho si ale neposedí, za zakopnutí míče a běžné podražení dostane zřejmě jen jeden zápas.

V 84. minutě utekl po lajně Vaníček, narazil si u vápna s R. Čihařem a naservíroval balon na Večeřu, který atakovaný obráncem nezasáhl přesně, ale za ním běžící Hanych trefil odkrytou svatyni. Ke konci zápasu dostal domácí záložník Kněževes do vedení.

To hosty úplně opařilo a spíš než aby se soustředili na útočení, přestali se koncentrovat. V 90. minutě však měla Jesenice opět trestný kop 3 metry za hranicí šestnáctky. Rozhodčí hráče upozornil, že po kopu ukončí zápas. S poslední šancí na vyrovnání ovšem hosté naložili prachbídně a opět nastřelili zeď. Míč se bránícímu týmu podařilo bezpečně odklidit do bezpečí a zápas udolat do vítězného konce.

Toto utkání však mělo ještě dohru. Někteří hráči si podali ruce a mířili do kabin, ovšem hostující Pfejfer si ještě vyřizoval cosi s Vrábíkem. Strčil do něj, Vrábík však zůstal v klidu a situaci nechal být. To už se ale nedá říct o domácím gólmanovi Lennerovi, který strkání Pfejfrovi oplácel. Vše uklidnili až přiběhnuvší hráči obou mužstev, kterým pomáhal situaci uklidnit i trenér Jesenice.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč): Dnešní utkání bylo nesmírně težké, soupeř se zatáhl a hrál na brejky. My měli více ze hry, spousty slibných šancí, ale za čarou skončila pouze jedna jediná v závěru zápasu. Hosté se nás spíše snažili ukecat, než přehrát, a na to také doplatili. Mrzí mě závěr zápasu. Někteří jedinci od hostů neunesli porážku a způsobili komedii. Zda chtěl někdo vylévat veřejně svůj mindrák, spíš udělal ostudu sám sobě... Vždyť na fotbal chodí i děti.

FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): Domácí měli větší chuť po vítězství a po naší chybě na levé straně obrany šťastným gólem vyhráli.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vrábík [-] , J. Vrábík [-] , P. Čihař [-] , L. Malafa [-] (60. J. Bradáč [-] ) - M. Večěřa [-] (59. M. Gonda [-] ) , K. Hrubý [-] (46. R. Čihař [-] ) , P. Holeček [-] (90. M. Vršecký [-] ) , J. Hanych [-] - M. Kutílek [-] , L. Kozák [-] (78. R. Vaníček [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - Z. Balý [-] , J. John [-] , S. Pfejfer [-] , P. John [-] - P. Šťastný [-] , J. Pfejfer [-] , D. Brda [-] , F. Horvát [-] - D. Casas [-] (70. M. Pacourek [-] ) , P. Kotek [-]

ŽK: 14. J. Vrábík , 22. M. Kutílek , 87. J. Hanych - 33. P. John , 35. P. Kotek . ČK: 90. P. John .
Hráči zápasu: J. Vrábík .
Místo: FK Kněževes. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Říha Michael - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.