1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vraňanech došlo překvapivě k dělbě bodů


Branky


5

Souboj Vraňan a ambiciózní Libiše přinesl zajímavou podívanou. Ačkoli Vraňany čelily velkému tlaku, oba týmy berou jeden bod. Vítězství domácím mohl v závěru vystřelit Švejcar. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodní minuty byl mladý, běhavý tým z Libiše tím lepším na hřišti, akorát je trápilo neproměňování šancí. V některých případech zasáhl skvělý domácí brankář, nebo hráči hostí netrefili branku vůbec. Vraňany se v první půli dostaly jen do jediné šance, ale Jakub Kundrát zachytal skvěle proti prudké střele domácího kapitána. Po několika neproměněných šancích se hosté konečne radovali. Ve 39. minutě se k míči ve vápně dostal Radek Havlíček a po zasekávačce a prudké střele k tyči otevřel skóre zápasu 0:1. 

 

Začátek druhé půle se nesl ve stejném obraze. Libiš měla další šance, nicméně domácí se všem dokázali ubránit. Poté začaly hrozit také Vraňany, které si díky svému důrazu vytvořily několik brejkových situací. Z jedné z nich dokázal vsítil gól domácí Matěj Motejzík a srovnal tak skóre zápasu na 1:1. V závěru utkání měl vyloženou šanci kapitán Vraňan Jan Švejcar, avšak netrefil branku. Zápas tak skončil 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Ondřej Eisner, trenér: Zatímco bod z domácího zápasu s Velkým Borkem byl spravedlivý a brali jsme ho, tak remíza ve Vraňanech, se vší úctou k soupeři, je naprosto zbytečnou ztrátou. Ale můžeme si za to sami. Jen za prvních dvacet minut jsme měli více šancí, než za předchozí dva zápasy dohromady. Ale neproměnili jsme a v zahazování šancí jsme pokračovali i ve zbytku zápasu. Navíc jsme se o spoustu dalších možností připravili sami tím, že jsme naprosto zbytečně hráli nedůrazně, zbaběle a nepřesně. A to především ve středu hřiště, kam se navíc stahovali i krajní hráči, takže jsme se do nevýhody a zbytečně nahuštěného prostoru dostali sami. Nemá cenu se vymlouvat na hřiště, rozhodčí nebo cokoliv jiného. Je sice zarážející, že bez červené karty se obešlo více než pět surových zákroků jednoho hráče, nebo škrcení protihráče v podání jednoho z domácích hráčů. A to i za „dohledu“ delegáta. Ale takový už je fotbal. Za „zisk“ pouze jednoho bodu si můžeme sami neproměňováním šancí.



Sestavy


AFK Vraňany
J. Mikš [-] - L. Weissgärber [-] , M. Páko [-] , P. Bambas [-] , J. Švejcar [-] , R. Kešek [-] , M. Motejzík [-] , L. Páko [-] (84. J. Šulko [-] ) , F. Waltr [-] (46. D. Dyrynk [-] ) , M. Rabinčák [-] , J. Vyšata [-]

TJ Sokol Libiš B
J. Kundrát [-] - P. Kubíček [-] (84. O. Havlík [-] ) , J. Čepec [-] , V. Plaček [-] , F. Nejezchleba [-] (79. P. Chorvát [-] ) , P. Brdlík [-] , R. Havlíček [-] , Z. Ciolek [-] (87. T. Kletečka [-] ) , T. Buzek [-] , O. Eisner [-] (73. J. Mošna [-] ) , M. Mündl [-]

ŽK: 29. M. Páko , 42. J. Vyšata , 55. L. Páko , 58. R. Kešek - 55. P. Brdlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, SCHNEIDER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Jareš

Expert: Martin Štolba
Tip experta: výhra hostů

Libišští mladíci mají rozhodně větší kvalitu, než kádr Vraňan.

Tip: výhra hostů