Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice jasně porazily Meclov. Boj to TOP 5 tak stále trvá


Branky


9

Vejprničtí fotbalisté se na domácí půdě představili v opravdu dobrém světle, které bezesporu bavilo všech 90 přítomných diváků. Bitva o TOP 5 pro Vejprnice tak stále pokračuje, a závěr sezóny tak bude z mnoha aspektů velmi zajímavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná dominance prvního poločasu

Výsledky mluví jasně- první poločas zvládli domácí o poznání lépe. I tímto způsobem by se ve stručnosti dalo charakterizovat prvních 45 minut utkání, kde domácí fotbalisté naplno ukázali svou sílu, díky které se pohybují v horních patrech tabulky 1.B třídy sk. A.

Do vedení poslal domácí v šestadvacáté minutě Martin Hauser, který tak otevřel poměrně bohaté brankové konto tohoto zápasu. Na rozdíl dvou branek pak ve třiatřicáté minutě zvýšil Milan Steinbrücker, a poslední ránu do hostující branky zasadil po proměněném pokutovém kopu David Král.

Domácí tak v první půli bez větších komplikací přejeli Meclov poměrem 3:0.

Po půli klidněji

Druhý poločas již nenabídl nějakou závratnou přestřelku. Jednak hosté zlepšili svou obrannou hru, a jednak se domácí nemuseli hnát za nějakým obratem. De facto šlo jen o poklidné dohrání zápasu. I přes to jsme se ale dočkali dvou branek.

Na 4:0 upravil v 59. minutě Milan Steinbrücker, který tak zaznamenal již druhou trefu. Posledním okořeněním utkání pak byla „branka útěchy“ po milovské fotbalisty. Jejím autorem se stal Jiří Pačesný, který tak překazil domácímu brankáři Loužeckému získat v utkání nulu.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - D. Csambal [-] (61. F. Loukota [-] ) , D. Vodrážka [-] (80. M. Mottl [-] ) , M. Hauser [-] , M. Hora [-] (85. P. Loužecký [-] ) , L. Csambal [-] , O. Herzog [-] , M. Steinbrücker [-] (61. L. Sochor [-] ) , M. Homolka [-] , P. Davídek [-] , D. Král [-]

TJ ZD Meclov
M. Sazama [-] - J. Pačesný [-] - L. Forst [-] - J. Suchý [-] - J. Jurko [-] , O. Malý [-] (46. P. Svatuška [-] ) , M. Kubica [-] , R. Kopperberg [-] , T. Frček [-] (46. M. Suchý [-] ) , J. Chromý [-] , M. Chodora [-]

ŽK: 56. D. Csambal - 49. J. Jurko , 69. J. Suchý , 83. J. Pačesný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRIPNER Karel - VELÍŠEK Jiří, MÍČKO Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Prál bych to Meclovu, mám tam kamarády, ale vidím to spíš na domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích