4:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:15

16.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostujicí Rtyně během šesti minut otočila utkání. Bohužel to nestačilo


Branky


11. D. Kalabza , 59. M. Maxim , 78. M. Maxim - 65. J. Zahradníček , 70. T. Fau , 71. T. Fau
3

Dominantní TJ Proboštov B se dostal do dvougólového náskoku. V druhém poločase však hosté otočili. Domácí zachovali klidnou hlavu a vyrovnali. Poté zvítězili na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích

Hosté nastoupili do zápasu s respektem k výsledkům domácího celku. V první půli byl také Proboštov lepším týmem na trávníku, více drželi míč. Domácí dokázali po útočné standartní situaci Rtyně udeřit z brejku, při kterém zaváhal obránce Váňa. Ten mohl situaci jednoduše vyřešit. Místo toho propadl a domácí Kalabza chybu potrestal. Mohli přidat i další góly, nedařilo se jim však v zakončení.

Rychlá otočka

Po půli se domácí dostali už do dvougólového náskoku. Využili špatné rozehrávky hostující Rtyně. Proboštov však na chvíli přestal hrát a hostí toho využili. Během šesti minut otočili průběh utkání a rázem vedli. Dvěma brankami se blýskl Tomáš Fau. Jednou se trefil Jakub Zahradníček. Chvíli před koncem však domácí stihli vyrovnat a následovaly tak pokutové kopy.

Bod navíc pro domácí

Zde se domácí TJ Proboštov B nemýlil a zajistil si dva body. Hosté se museli spokojit s jedním.

 

Autor fotografií: Roman Nešetřil



Ohlasy k zápasu



FK Rtyně nad Bílinou
Michal Karrmann, kapitán týmu/trenér: Je škoda, že jsme nevyužili otočky. S jedním bodem jsme spokojeni. Víme ale, že to mohly být body dva.



Sestavy


TJ Proboštov B
L. Kořínek [-] - T. Horáček [-] (63. L. Kolský [-] ) , D. Kalabza [-] , M. Maxim [-] , A. Bokser [-] , P. Liner [-] (46. P. Salač [-] ) , O. Gasiorovszki [-] , M. Černý [-] , J. Seigertschmied [-] , J. Fürbach [-] , A. Kopecký [-]

FK Rtyně nad Bílinou
P. Gitter [-] - M. Karrmann [-] , T. Fau [-] , J. Tenopír [-] , J. Múčka [-] (58. D. Hrdlička [-] ) , P. Doubek [-] , J. Zahradníček [-] , J. Sádovský [-] , J. Bruner [-] , J. Váňa [-] , L. Doksanský [-] (65. D. Jelonek [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TÝŘL Petr - ZUBR Jan, KARCHŇÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích