M. Balín 13.
M. Balín 38.
J. Mucha 54.
M. Škop 58. (vl.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa nastoupila v devíti lidech a Meziměstí si tak doma připsalo další výhru


Branky


13. M. Balín , 38. M. Balín , 54. J. Mucha , 58. M. Škop (vl.)
7

Lípa musela z důvodu nedostavení jednoho vozidla s hráči odehrát zápas v Meziměstí v devítí lidech. Domácí početní převahy využili a připsali si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dvakrát udeřil Balín

Úvodní branku zápasu vstřelili domácí po uvolnění Pavla Smrčka, který krásné prostrčil balón mezi obranou soupeře a uvolnil tím Miroslava Balína, který podél gólmana Nováka krásně zakončil. Ve 38. minutě udeřil Balín podruhé, když sice Novák dokázal vyrazit pokutový kop, na dorážku Balína ale byl krátký. 

 

 

Lípa v oslabení moc nedokázala vzdorovat

Vstup do druhé půle se domácím opět podařil a již v 54. minutě zvyšoval na 3:0 Mucha, který si udělal prostor kousek za velkým vápnem a vystřelil. Střela byla lehce tečnuta hráčem hostí, který balón usměrnil přesně do protipohybu gólmana.

 

O čtyři minuty později si hosté vstřelili vlastní branku, když si Ěkop nešťastně na zadní tyči srazil míč do vlastní sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Čtvrté vítěžství v řadě ok, 3 body super, nula vzadu dobý, ale to je tak všechno co je na tomto zápase pozitivního. Zápas byl bohužel ovlivněn tím, že soupeř dorazil jen v 9 hráčích, ti se samozřejmě snažili zabránit nějakému debaklu, zaparkovali autobus před velkým vápnem a navíc nás ještě občas pozlobili z brejků. My jsme si s takovou hrou,nedokázali poradit a místo chytře a rychle ,jsme kombinovali a bušili do dobře organizované obrany. No, góly nakonec přišy a s pokorou jdeme dál.

TJ Sokol Lípa n. O.
Filip Janda, masér: Kvůli nedostavení jednoho auta s hráči, vyběhlo na trávník pouze 9 lidí, kteří statečně bojovali a snažili se odehrát zápas, aspoň trošku důstojně. Budeme muset bodovat v jiných zápasech.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
J. Sejkora [-] - J. Kubeček [-] , P. Šolc [-] , A. Škola [-] (61. P. Urban [-] ) , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] (61. Z. Nývlt [-] ) , V. Jirásek [-] (77. P. Šnábl [-] ) , M. Balín [-] , P. Smrček [-] , V. Krejčí [-] (46. J. Sedláček [-] ) , M. Bohatec [-] (46. P. Gajdoš [-] )

TJ Sokol Lípa n. O.
J. Novák [-] - M. Škop [-] , P. Charvát [-] , L. Melichárek [-] , E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Kozel [-] , M. Brzokoupil [-] , D. Mondík [-] , T. Raszka [-]

ŽK: 40. P. Charvát , 45. D. Mondík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETRŮ Josef - ŽEROVNICKÝ David, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Adam Swaczyna
Tip experta: výhra hostů

Meziměsti mě svoji kvalitou nějak nepřesvědčilo, Lípa to bude mít na jejich zrovna ne-kvalitním hřišti těžké, ale přesto tipuji jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích