1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby byla úspěšnější Lípa


Branky


3

Lípa navázala na výhru z minulého týdne proti Předměřicím a získala další důležité body v boji o záchranu. Ve 21. kole dokázala vyhrát na půdě Zdelova 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a dostali se i do první gólové šance, kdy hlavičku Neubeckera odvracel z brankové čáry hostující obránce. Ozvala se i Lípa, ale rychlý brejk nedokázala dotáhnout do úspěšného konce. Po této šanci přebrala otěže zápasu a vypracovala si několik dalších šancí, které ale gólem neskončily a do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Všechny branky padly v rozmezí šesti minut

Lípa navázala na druhou polovinu první půle a i od prvních minut druhého poločasu hrála velmi aktivně a snažila se dobýt branku Jiřího Kozla. Byl to ovšem Zdelov, který udeřil jako první, když se Martin Horák nejlépe zorientoval a po sérii odrazů dokázal překonat brankáře Nováka.

 

Lípa ovšem dokázala rychle odpovědět. V 81. minutě dokázal po standardní situaci dotlačit míč za brankovou čáru Milan Brzokoupil. O tři minuty pozdějí Lípa dokonala obrat, když se parádní střelou na zadní tyč trefil Michal Kozel a překonal tak svého bratra.

 

Lípa dokázala tento těsný náskok udržet a zaslouženě si tak z derby odnesla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek, sekretář týmu: V dnešním derby jsme "neslaným-nemastným" výkonem navázali na předchozí zápas ve Vamberku, ten však na body tentokrát nestačil. Po parádní pumelici Michala Kozla (84.minuta), kterou nedal šanci svému bratrovi v naší brance, si Lípa odváží zaslouženě 3 body.

TJ Sokol Lípa n. O.
Filip Janda, asistent trenéra: Domácí začali desetiminutovým náporem, ve kterém nás podržel golman, který skvělými zákroky udržel nulu. Od 15.minuty jsme měli více ze hry a vytvořili si brankové příležitosti, se kterými jsme naložili trestuhodně. Druhé půle začala naším náporem a zahazování šancí pokračovalo. A tak se dostavil v 78.minutě trest. Z obdržené branky jsme se rychle oklepali a a vůlí po vítězství zápas otočili. Absolutorium zaslouží trojice rozhodčích, která bezchybně odřídila férově odehrané derby.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] , D. Komárek [-] (49. A. Lipenský [-] ) , T. Novák [-] , M. Horák [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] (77. P. Truhlář [-] ) , A. Forche [-] (69. O. Bečka [-] ) , O. Furda [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
J. Novák [-] - L. Kapucián [-] , M. Veis [-] , M. Kozel [-] , M. Brzokoupil [-] , F. Stieber [-] , O. Filipi [-] , D. Mondík [-] , E. Charvát [-] , A. Barcic [-] (71. L. Melichárek [-] ) , M. Chvojka [-]

ŽK: 15. K. Vašátko , 67. A. Forche , 89. J. Cvejn - 65. E. Charvát , 90. F. Stieber .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Vlachý Michal - FRYŠ Milan, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Stanislav Jech
Tip experta: výhra domácích

Toto bude velmi zajímavý zápas, mohlo by padnout hodně gólů, ale výhru na penalty urvou domácí.