D. Moc 7.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V malém derby úspěšnější Ledce


Branky


7. D. Moc - 29. M. Kraus , 60. P. Blažek (p.) , 87. J. Dobruský
0

Pouhých deset minut stačilo hráčům Ledců, aby se dopravili na pažit Pěčic, kde se tak odehrávalo malé derby. Favoritem utkání byl hostující tým, který si první kolo poradil se Zdětín a ani tentokrát nezaváhal. Připsal si vítězství 3:1 a po dvou zápasech je stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ve znamení zranění

Vítězství hostů se ovšem nerodilo vůbec lehce. Za první poločas se jim zranili hned tři hřáči! Pojďmě ale popořadě. Hned v 5. minutě se zranil první z hostů, obránce Kaňka. Do zápasu se ovšem vrátil, avšak naplno hrát rozhodně nemohl. Ještě než stihl vystřídat, tak se vedení ujali domácí hráči. Po dlouhém výkopu domácí golmana Dufka se k míči dostal Dušan Moc a nezaváhal. Aby toho nebylo málo, tak pět minut po vystřídání Kaňky se zranil další obránce - nejzkušenejší hráč hostí - Luděk Barančok. Na jeho místo nastoupil Kamler a hned za čtyři minuty se nachomítl k vyrovnávací brance, kterou vstřelil Martin Kraus. Ledce měly opravdu smůlu a u vyrovnávající branky se zranil právě Kamler, který na hřišti pobyl pouhých deset minut. Po půl hodině hry bylo tedy skóre nerozhodné a Ledce měly na svém kontě již tři střídání! Domácí hrozili hlavně z rychlých protiútoků, ale skóre se do konce poločasu již nezměnilo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Díky druhé půli berou Ledce tři body

I přes tři zranění nastoupili hosté do druhého poločasu mnohem aktivněji. Domáci obranu zlobil zejména Martin Kraus, na kterého byl odpískán v 60. minutě hry pokutový kop. K němu se postavil jako správný kapitán Petr Blažek a poslal tak svůj tým do vedení. Ledce, povzbuzeni vedením, se hned v zápětí znovu vrhli do útoku a nastřelili břevno, od kterého se míč odrazil před brankovou čáru a ven. Čím víc se zápas chýlil ke konci, začaly Pečičtí vrhat všechny své síly do útoku a dokonce se do hry zapojoval i jejich brankář Dufek. Po jednom z jeho výletů ale domácí míč ztratili, k němu se dostal Jan Dobruský a nádhernou střelou z poloviny hřiště domácího golmana, který už jen přihlížel, jak se míč snáší do jeho branky, překonal. Definitivně tak potvrdil další tři body pro Ledce, které se posunuly na druhou příčku tabulky za vedoucí Kropáčovou Vrutici.



Ohlasy k zápasu



SK Ledce
Petr Majer (trenér)- SK Ledce: Pro nás se zápas nevyvíjel dobře, škoda třech zranění. Naštěstí se nám podařilo skóre otočit. Zápas měl i za poměrně velkého tepla slušnou úroveň.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice B
T. Dufek [-] - J. Kohout [-] , J. Kříž [-] , L. Dlask [-] , L. Beneš [-] (60. T. Líba [-] ) - T. Dobra [-] , V. Andronov [-] , M. Vejvoda [-] , A. Kriška [-] - D. Moc [-] , J. Ramharter [-] (70. F. Kopřiva [-] )

SK Ledce
M. Zachař [-] - L. Barančok [-] (25. T. Kamler [-] ) , J. Dobruský [-] , J. Kaňka [-] (20. A. Donát [-] ) - T. Juhasz [-] , T. Svozil [-] , J. Valeš [-] , M. Kraus [-] , P. Blažek [-] - T. Konečný [-] , A. Kovanič [-]

ŽK: 66. J. Kohout - 73. J. Dobruský , 83. A. Donát , 87. T. Svozil .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chládek Jiří - NEVAŘIL Jaroslav (N), FIDRMUC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.