1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín počtvrté v řadě vítězně


Branky


65. P. Mihál - 55. M. Husák , 72. L. Losík
0

8. kolo III. třídy nabídlo sousedské derby mezi rezervou Horek a Zdětínem. V lepší pohodě do zápasu vstupovali hosté a nakonec se jim po bojovném výkonu podařilo zvítězit nejtěšnějším rozdílem, 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Do sousedského derbyvstoupila obě mužstva vyrovnaně a divákům nabídla více bojovnosti než fotbalovosti s minimem šancí na obou stranách. V prvním poločase byly k vidění pouze dvě šance, z toho každá na opačné straně hřiště. Nejdříve mohl do vedení poslat hosty Honzátko, ke kterému propadl míč až na malé vápno, ale v rychlosti šajtlí nakonec mířil mimo tři tyče domácí branky. Za domácí odpověděl nepřesným zakončením Solčianský, když se dostal ke střele po průniku Jarolíma, který tak poprvé nastoupil v základní sestavě po návratu do Horek. První půle toho více nenabídla a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

O výhře rozhodl Losík

Do druhé půle už vstoupili lépe hráči Zdětína, kteří více drželi míč na kopačkách a oproti prvnímu poločasu se jim dařila i kombinace. Jejich snaha byla po deseti minutách hry oceněna brankou, o kterou se postaral Husák - 0:1. Domácí ovšem nedali svou kůži lacino a v sousedském derby chtěli sebrat body. Zvýšená aktivita se jim vyplatila stejně jako hostům. V 65. minutě se po rohovém kopu Zdětína domácí řítili do brejku, který gólově zakončil Mihál a začínalo se tak od začátku. Hosté ovšem na vyrovnávající branku odpověděli velmi rychle. V 72. minutě zdětínští zahrávali přímý kop, na který si naběhl Losík a hlavou tak rozhodl o třech bodech pro hosty. V závěru byl k vidění tlak domácích hráčů, kteří se snažili o vyrovnání. Zahrávali několik nebezpečných standartek, ale hosté už si náskok nenechali vzít a připsali si tak čtvrtou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu



FK Zdětín
Aleš Fabián: "Vítězství v tomto bojovném zápase mohla na svou stranu strhnou obě mužstva. Dnes jsme po závěrečném hvizdu byli z výsledku šťastnější my."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
D. Melíšek [-] - Š. Jandl [-] (75. P. Zeman [-] ) , M. Jadrný [-] , J. Jandl [-] , P. Cimrman [-] - J. Váňa [-] , J. Macoun [-] , P. Mihál [-] , L. Bahník [-] - M. Solčiansky [-] (70. P. Táborský [-] ) , M. Jarolím [-] -

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - L. Losík [-] , J. Těšínský [-] (65. R. Baďura [-] ) , R. Flandera [-] , L. Baborák [-] , J. Vaňousek [-] , T. Adášek [-] , M. Husák [-] (90. J. Cielecký [-] ) , J. Votruba [-] , P. Honzátko [-] (65. M. Bambuch [-] ) , M. Feri [-]

ŽK: 60. P. Cimrman - 75. J. Vaňousek .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Chládek Jiří - CIMRMAN Petr (N), KLÍMA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.