Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalsko si zastřílelo v Nemyslovicích


0

Vyrovnaný souboj se očekával v Nemyslovicích, na jejichž pažit přicestovalo Skalsko. První poločas předpoklady opravdu naplnil a skončil výsledkem 1:1. V druhé půli už ale domácí tahali za kratší konec, Skalsko si nakonec v pohodě zastřílelo a nakonec vyhrálo 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo se na zápas v Nemyslovicích opozdil a dorazil až v 5. minutě, musel litovat. Začátek zápasu byl totiž hodně ostrý a Nemyslovicím se podruhé v řadě podařilo vstřelit branku v první minutě. A opět se o to postaral Jakubínský, který si naběhl na přihrávku Matysky na přední tyč. Se Skalskem to ovšem nic neotřáslo a již ve 3. minutě našlo na rychlý gól odpověď. Dost prostoru dostal na kraji hřiště Pýcha, navedl si míč až do vápna a prostřelil domácího gólmana Pavlíka. Hrál se hodně útočný fotbal a obrany nestíhaly. Do konce první desetiminutovky si Nemyslovice vytvořili další dvě šance, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Od té doby už ale iniciativu přebralo hostující Skalsko a také si vytvářilo hodně střeleckých pokusů. Dvakrát také zachyboval brankář Pavlík, ale hosté jeho nejistoty nedokázali využít. Svoje chyby ovšem napravil vzápětí, kdy svůj tým podržel a předvedl dva dobré zákroky. Nemyslovickou obranu znovu poznamenalo zranění, kdy musel odstoupit Petr Vonášek a místo něj s vělkým sebezapřením a nedoléčeným zraněním naskočil jeho bratr Pavel. Do konce poločasu už ovšem branka nepadla a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Skalsko v druhé půli rozhodlo

Oslabená obrana domácích už ve druhém poločase nedokázala vzdorovat útočným nájezdům Skalska a netrvalo to dlouho a skóre se měnilo. Branku, kterou poslal hosty do vedení, vstřelil Flodrman. Domácí postupně odcházeli i fyzicky a hosté je kombinační hrou na malém hřišti přehrávali. V 55. minutě se podruhé v zápase prosadil Flodrman a zajistil tak hostům dvoubrankové vedení. Skalsko hrálo s chutí a v 74. minutě zvýšilo již na 4:1, o což se postaral střelec Kvajsar. Hostům to ovšem nestačilo a domácím nakonec nadělili nepopulárního bůra. O to se postaral Zachrdla a uzavřel tak skóre utkání. Skalsko tak konečně protrhlo střeleckou smůlu a doufá, že mu střelecký apetit vydrží i do příštího zápasu s Žerčicemi. Naopak Nemyslovice budou chtít napravit nepovedený zápas v Jabkenicích.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Michal Štípek - hráč: "V první půli jsme měli hodně šancí, škoda že jsme nedali více gólů. Druhá půlka pro nás byla težká. Tři ze čtyř obránců dohrávali zápas se zraněním."

SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha - trenéři: "První půle byla nahoru dolů, hrálo se hodně ofenzivně a útoky vládly, k vidění bylo mnoho šancí a střel. Druhou půli už Nemyslovice odpadli fyzicky a my jsme je jasně přehráli."



Sestavy


FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , P. Flodrman [-] - M. Štípek [-] , R. Mikulec [-] (82. O. Kunst [-] ) , P. Vonášek [-] (18. P. Vonášek [-] ) - P. Matyska [-] , S. Jakubínský [-] , M. Živec [-] - T. Mikulec [-] , M. Šona [-]

SK Skalsko
O. Pokorný [-] - L. Vele [-] , J. Bláha [-] , M. Dlouhý [-] , J. Martinec [-] - L. Flodrman [-] , L. Svárovský [-] , J. Vocásek [-] , P. Zachrdla [-] , R. Pýcha [-] (70. O. Boháček [-] ) - M. Kvajsar [-] -

ŽK: 45. P. Vonášek , 45. P. Flodrman - 30. J. Martinec , 42. J. Bláha , 46. M. Kvajsar .
Místo: Nemyslovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - KICELUK Antonín (N), BOHÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.