Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené béčko Kosmonos bralo v Bakově všechny body


Branky


0

Souboj rezerv byl pokračováním víkendového střetnutí mezi Bakovem a Kosmonosy. V sobotu se v Bakově odehrál souboj "A" týmů, který ovládli hosté z Kosmonos. Rezerva Bakova chtěla v neděli pomstít áčko a také tak napravit nepovedený vstup do sezony. Hosté z Kosmonos ale v Bakově loupili i podruhé a odvezli si tři body za vítězství 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pouze jednu branku

Hosté, kteří přijeli do bakova posíleni o několik členů "A" týmu začali opatrně, stejně tak jako domácí tým. Na první šanci se čekalo do 15. minuty, kdy se k odraženému míči za vápnem dostal Kožíšek a přízemní střelou orazítkoval levou tyč Lehkého brány. Míč se odrazil na penaltu k Siřínkovi a na toho zívala poloprázdná brána. Byl ovšem v těžké pozici a míč poslal nad domácí branku. Hrál se vyrovnaný zápas, ale přecijen měl trochu více ze hry hostující celek. Svou převahu potvrdil po půlhodině hry, kdy se na levé straně uvolnil Došlý a svým centrem našel přesně hlavu Kožíška, který se nemýlil. Domácí se nevzdávali a hrozili především z rychlých protiútoků, ale po jednom takovém domácí Beránek trefil pouze náruč Vlka. Na konci poločasu mohl zvýšit skóre hostující Bažant, který se ze strany řítil na Lehkého, ten ho ale dobrý zákrokem nenechal skórovat a vyrazil na tyč. V poslední minutě poločasu po rohovém kopu a velkém závaru skákal míč po břevně, ale další gól se hostům nepodařilo přidat. Domácí sice nepodávali špatný výkon, ale do žádné vyložené šance se nedostali a tak do kabin šli se ztrátou jedné branky.

Druhá půle již jasně v režii hostů

Oba týmy udělaly v půli změny, které zafungovaly jen na straně hostí. Druhý poločas už byl jasně v jejich rukou a domácímu Bakovu nasázeli čtyři branky. Na 2:0 zvyšoval sedm minut po začátku druhé půle Došlý, který měl tak zásluhu na obou vstřelených brankách hostí. Kosmonosy se uklidnily a po hodině hry přidali další dvě branky. Nejprve se trefila posila z áčka, Patrik Kraus a hned po něm přidal svoji druhou branku v utkání Kožíšek, který byl pro toto utkání zvolen kapitánem. O vítězi již nebyl pochyb a tak se utkání spíše dohrávalo. Pomyslného bůra dovršil brankou deset minut před koncem hrající trenér hostí, Radek Tůma. O čestný úspěch domácích se ještě těsně před koncem postaral střídající Milan Šulc. Bakov tedy stále čeká na první výhru, zatímco Kosmonosy si v tabulce polepšily již na šest bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Milan Šulc (hráč) - Bakov: Soupeř daleko lepší, nám se hra prostě nedaří. Alespoň jsem skóroval, ale to na vysoké prohře nic nezměnilo.




Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - T. Formáček [-] , V. Sedláček [-] , P. Svatuška [-] , R. Cecava [-] (46. T. Dlask [-] ) - M. Kühnel [-] , J. Resl [-] (61. O. Frélich [-] ) , M. Louda [-] , J. Nagy [-] (85. L. Košvanec [-] ) - M. Beránek [-] , J. Resl [-] -

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - L. Došlý [-] (66. M. Procházka [-] ) , P. Kraus [-] , O. Siřínek [-] (62. K. Takač [-] ) , R. Tůma [-] , L. Brodský [-] , M. Kadlec [-] , J. Kožíšek [-] , J. Bažant [-] , M. Gregorovič [-] (60. M. Michalec [-] ) , P. Bernard [-]

ŽK: 27. M. Kühnel - 40. P. Bernard .
Hráči zápasu: J. Kožíšek .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pažout Petr - ADAM Leoš (N), TÝSL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.